A Dancing with the Stars táncosa ezt gondolja valójában Szabó Zsófiról

Szabó Zsófi és Andrei Mangra
Szabó Zsófi és Andrei Mangra
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Egy hónap múlva érkezik a TV2-re a népszerű Dancing with the Stars című műsor ötödik évada. Ezúttal Andrei Mangra táncpartnere Szabó Zsófi lesz, akik hétről hétre bizonyíthatnak majd a különböző táncműfajokban.
Vágólapra másolva!

Nem titok többé, hogy október 26-án jön a TV2 nagy show-ja, a Dancing with the Stars, most is profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre a hírességek. A TV2 töretlen népszerűségnek örvendő szuperprodukciójában többek között parkettre lép Szabó Zsófi és Andrei Mangra is, akik izgatottan várják már, hogy bemutassák az első közös táncukat a közönségnek.

DWTS, Dancing with the Stars, DancingwiththeStars, ötödik évad, sajtóesemény, idei évad párjai, leleplezés, MBH Bank székház, Budapest, 2024.09.16. Szabó Zsófi
Szabó Zsófi és Andrei Mangra
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo / Ladóczki Balázs - Origo

Andrei Mangra megszólalt Szabó Zsófiról

"Nagyon boldog vagyok, hogy visszatértem Magyarországra. A TV2 felkérése pedig a legjobbkor jött, ugyanis semmi más elfoglaltságom vagy projektem nem lett volna őszre" - kezdte a profi táncos, aki azt is megosztotta, hogy mit gondol a TV2-re visszatért Szabó Zsófiról.

"Egyszer csak megérkeztem, de arról fogalmam sem volt, kivel táncolok. 

Izgultam, nem tagadom. 

Aztán kiderült, hogy Zsófit kaptam magam mellé, vagy ő kapott engem, részletkérdés" – tréfálkozott. "De a lényeg, hogy ő egy igazi csoda! 

Bomba csaj, jó a ritmusérzéke, a próbákon odateszi magát, szóval szívből örülök neki! 

Már volt több közös óránk, úgyis mondhatnám, hogy kipróbáltuk egymást…" - részletezte a Story.hu interjújában. 

Szabó Zsófi a táncban is bizonyítani akar

Szabó Zsófi az Origónak adott interjújában kifejtette, hogy sok szerepben volt szerencséje kipróbálnia magát, azonban örül, hogy végre egy teljesen más területen is bizonyíthat majd. 

Nagyon sokoldalú embernek tartom magam. 

A sportok terén sok mindent kipróbáltam, szerepeltem sokféle műsorban, színésznőként és műsorvezetőként is dolgoztam. A szüleimtől is mindig azt tanultam gyerekkoromtól kezdve, hogy minél több mindenben próbáljam ki magam, fedezzek fel új dolgokat.

Úgy érzem, 36 évesen, egy első osztályos kisfiú édesanyjaként a tánccal való ismerkedés számomra egy igazi ajándék

- árulta el lapunknak. 

Szabó Zsófi hozzátette, hogy ő nagyon maximalista, úgyhogy biztosan kihozza majd magából a legjobbat ebben a versenyben.

Elmondtam Andreinek, hogy eddig mindenhez nagyon görcsösen nyúltam, mert nagyon akartam teljesíteni, de megpróbálom most ez az egészet inkább élvezni.

Erre rávágta, hogy szó sem lehet róla, itt kemény munka lesz!" - nevette el magát a műsorvezető, aki már az első találkozáskor azt érezte, hogy megvan köztük az összhang.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!