Hivatalos: a TV2 egykori sztárja szakított vőlegényével

Halastyák Fanni
Vágólapra másolva!
Az Ázsia Expresszből is ismert énekesnő és az egykori valóságshow-szereplő kapcsolat végleg tönkrement. Halastyák Fanni hiába mondott igent a lánykérésre, az esküvőre már nem fog sor kerülni.
Vágólapra másolva!

Halastyák Fanni, vagyis más néven Nemazalány még az Ázsia Expressz harmadik évadában Szlépka Armanddal szerepelt, amit meg is nyertek. Nem sokkal később a TV2 realityje, a Párharc harmadik évadában is együtt küzdöttek meg a fődíjért, azonban a műsor sajtótájékoztatóján, ősszel elárulta az énekesnő, hogy a forgatás óta szakítottak párjával. Nem sokkal később megismerkedett Fenyvesi Barnával, az egykori valóságshow-szereplővel, akivel bár már régóta randiztak, csak hónapokkal később vállalták fel a nyilvánosság előtt a kapcsolatukat. 

Halastyák Fanni és Fenyvesi Barna
Halastyák Fanni és Fenyvesi Barna
Fotó: Halastyák Fanni / Instagram

Vége Halastyák Fanni és Fenyvesi Barna kapcsolatának

A szerelemből szeptemberben eljegyzés lett, Halastyák igent mondott, azonban pár napra rá Fenyvesi Barna Instagram-oldaláról az összes közös fotójuk egyik napról a másikra eltűnt, és már nem is követik egymást a közösségi oldalon, ezért sokan szakítást gyanítottak a háttérben. Fenyvesi Barna egy hónappal a találgatások után döntött úgy, hogy tisztázza a helyzetet, és elárulta, hogy jelenleg mi van közte és az énekesnő között.

Sokan érdeklődtetek a kapcsolatunk felül, ezért szeretnék tisztázni valamit: Fannival már nem vagyunk együtt, külön utakon folytatjuk az életünket. 

Erről többet nem szeretnék beszélni, amíg ő esetleg nem nyilatkozik" - kezdte a férfi a bejegyzésében. 

"Kérlek titeket, hogy tartsátok tiszteletben a helyzetet és ne tegyétek fel ugyanazokat a kérdéseket újra és újra. 

Ha egyszer ki kell derülnie, úgyis kiderül, mi történt. Köszönöm a megértéseteket és a gratulációt a világ legrövidebb eljegyzéséhez

 - írta a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában. 

Az előző szakítás nagyon megviselte az énekesnőt

Halastyák Fanni és Szlépka Armand kapcsolat kezdetben nagyon harmonikus volt, ők ketten nagyon jó párost alkottak, azonban egy év múlva mégis zátonyra futott a kapcsolatuk. Hogy pontosan, mi vezetett az elváláshoz, arról a felek hallgattak. Az viszont ismert tény, hogy az énekesnő összeomlott a szakítás miatt.

"Veszíts! Csalódj! Utasítsanak el! Teljen be a pohár! Érezd magad bénának! Ezek a negatív események okozzák majd, hogy változtass. Csak akkor fogsz változtatni, ha már eléggé fáj" - írta korábban a közösségi oldalán a fiatal lány.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!