Egy hét alatt leadja a S.E.R.E.G.-et a TV2

Vágólapra másolva!
November 11-én indul a TV2 legújabb sorozata, a S.E.R.E.G.
Vágólapra másolva!

Helmeczy Dorottya, a sorozat producere és Kinizsi Ottó, a TV2 kreatív producere bejelentették a mai Mokkában, hogy

 a hatrészes miniszériát egy héten át, hétfőtől péntekig adja a csatorna, és pénteken dupla epizódot láthatnak a nézők.  

Az akciódús katonai történet központi figurái Győrbíró Zsolt alezredes, valamint Győrbíró Márton tartalékos és Horváth Tibor ezredes. A látványos képi világot ígérő epizódok nem csupán egy veszélyes katonai misszióról szólnak, hanem tágabb értelemben a felelősségvállalásról mesélnek. Arról, hogyha összehangoltan cselekszünk, csapatban vagyunk, akkor az életben fellépő konfliktusokra minden esetben lehet megoldást találni.

A főszerepben: Csórics Balázs, Séra Dániel, Kamarás Iván és Balla Eszter.

A sorozat a Magyar Honvédség szolgálatában álló katona és családja történetét mutatja be

A sorozat főszereplőjét – Győrbíró Zsoltot – Csórics Balázs alakítja. Riválisa, egykori parancsnoka Kamarás Iván. Zsolt fia, Marci szerepében Séra Dánielt, Zsolt felesége, Petra szerepében pedig Balla Esztert láthatjuk.

Magyarország vezető televíziós csatornájaként a TV2 nem feledkezik meg a magyar sorozatgyártás iránti hosszú távú elköteleződéséről."

Ez az érzelmes minisorozat, amely a Magyar Honvédség szolgálatában álló katona és családja történetét mutatja be, újabb mérföldkövet jelent ebben a misszióban, amelyet reméljük, hogy nézőink értékelni fognak.” - mondta korábban Pavel Stantchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

A Megafilm Service hat részből álló katonai sorozata a Magyar Nemzeti Filmintézet támogatásával, a TV2 Média Csoport koprodukciójában, a Magyar Honvédség közreműködésével készült. 

Novemberben kezdtek forgatni, hamarosan indul a sorozat

A sorozat forgatása tavaly novemberben kezdődött. A színészek komoly katonai szakmai felkészítést kaptak a Magyar Honvédségtől, a tökéletes hitelesség érdekében Pálinkás Szilveszter főhadnagy, a sorozat katonai szakértője a forgatókönyvet, a forgatást és az utómunkálatokat is végigkísérte. A katonai forgatási helyszíneket és a modern harcászati járművet is a Honvédség biztosította.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség együttműködő partnerként egy olyan kiváló sorozat megalkotásában vehetett részt, mint a S.E.R.E.G., hiszen számtalan produkció bizonyítja, hogy a katonai filmek hihetetlen erővel motiválják az embereket, erősítik hazafias érzésünket.

 Tulajdonképpen ezt várjuk ettől a sorozattól is, hogy a nézők a művészet nyelvén, egyéni történeteken és sorsokon keresztül megismerjék a modern eszközökkel felszerelt, ütőképes magyar hadsereget és a szolgálatukat felkészülten, elkötelezetten teljesítő hivatásos, szerződéses és tartalékos katonákat” - mondta el Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!