Nem hagyták aludni a Real-játékosokat, négy Ajax-szurkolót letartóztattak

fbl Horizontal
Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric (L) and Real Madrid's Spanish defender Sergio Ramos (2nd L) speack as they take part in a training session at the Johan Cruijff ArenA on February 12, 2019 on the eve of their UEFA Champions League round of 16 first leg football match against Ajax Amsterdam. (Photo by EMMANUEL DUNAND / AFP)
Vágólapra másolva!
Négy Ajax-szurkolót letartóztattak, amiért kedden éjszaka a Real Madrid szállodája előtt tűzijátékoztak.

A Real Madrid szerdán este a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén Amszterdamban, az Ajax ellen lép pályára. A csapat kedd éjszaka természetesen már Hollandiában volt elszállásolva.

A holland rendőrség hajnali 4 körül állított elő négy szurkolót, akik a Real Madrid szállodája előtt tűzijátékoztak. A szurkolók célja az volt, hogy a Real sztárjai ne tudjanak aludni rendesen a két csapat szerda esti meccse előtt.

Így durrogtattak a szurkolók:

A De Telegraaf szerint egyébként az akció sikeres volt, szemtanúk szerint több szobában is felkapcsolták a villanyokat. A Real-játékosoknak egyébként nem ismeretlen az ilyesmi, szinte pontosan egy évvel ezelőtt Párizsban, a PSG-szurkolók zavarták meg a madridiak álmát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!