Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Itt vannak a pontos részletek: így tombolt részegen, így zaklatott nőket, így verekedett Magyar Péter - videó

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Vágólapra másolva!
Magyar Péter, a baloldali figura példátlanul botrányosan viselkedett egy belvárosi luxus-szórakozóhelyen. Az agresszív férfi a magyar közéletben soha nem látott módon, politikusként részegen egy civilt ütött meg, majd vette el a telefonját. Mindezek mellett Magyar dulakodott, vonaglott a táncparketten, és fiatal lányokkal táncolt, alattuk csúszott-mászott. A helyen annyira nem bírtak Magyarral, hogy a biztonságiak ki kellett tegyék a helyről a botrányosan viselkedő baloldali figurát. Magyar Péter péntek hajnali botránya ügyében garázdaság és rongálás miatt, több feljelentést követően már aznap megindult a nyomozás. A választási kampány során Magyar Péter többször is azt állította, nem veszi fel EP-mandátumát megválasztása esetén, mégis úgy tűnik, hogy a havi 7-8 milliós fizetése és a mentelmi jog megszerzése volt a célja mindvégig, hogy így felelősség nélkül bulizhasson tovább. Egy átlagember nem úszná meg ezt a botránysorozatot, Magyar Pétert viszont védi a brüsszeli mentelmi jog.
Vágólapra másolva!

Botrányosan viselkedett, részegen megütött egy embert és egy telefont is ellopott Magyar Péter, akit kidobtak a biztonságiak egy rendkívül divatos belvárosi klubból. Magyar Péter még múlt pénteken hajnalban egy budapesti szórakozóhelyen, miután botrányos viselkedését többen is levideózták, az egyik vendég kezéből kitépte a telefonját, és azt erőszakkal magához vette. Amit később a Lánchíd mellett a rakpart lépcsőjéről beledobott a Dunába az agresszív baloldali politikus, és később megtalálták a hatóságok.  Az egyik vendéget szemtanúk szerint meg is ütötte. 

A péntek hajnali Magyar-botrányból rendőrségi feljelentés lett, a BRFK az érdeklődő orgánumoknak a következőt válaszolta:

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni.

 

Részegen őrjöngött Magyar Péter

Magyar Péter péntekre virradóra nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett egy felkapott pesti, belvárosi szórakozóhelyen. Több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik. Egymás után alakultak ki tettlegességgel fenyegető szituációk, miután több hölgy férfipartnere számonkérte a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”. A történtekről a jelenlévők folyamatosan videófelvételeket is készítettek. 

Magyar Péter belekötött azokba is, akik telefonnal próbálták rögzíteni a tisza párti politikus botrányos viselkedését. 

Verbális agresszióról, obszcén beszédről, vállalhatatlan viselkedésről számolt be több szemtanú, akik megerősítették, hogy Magyar erőszakkal elvette és zsebre tette az egyik vendég telefonját, amit később - ezt szintén többen látták - beledobott a Dunába.

 Magyar Péter négykézláb, egy táncoló hölgy lába között a padlón...

Videón is rögzítették, amint Magyar Péter négykézláb mászik a földön...

Később még inkább eldurvult a helyzet. Magyar Péter folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Közben folyamatosan fenyegetőzött, hogy ha „valakinek nem tetszik valami” akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”. A szórakozóhely biztonsági őrei ezután szólították fel a távozásra. Magyar Péter nem volt hajlandó engedelmeskedni, ezért fizikai erőszakot alkalmazva bírták jobb belátásra.

 

Így vezették ki a botrányosan viselkedő politikust

Miután kidobták a szórakozóhelyről, Magyar Péter bizonytalan léptekkel elindult a pesti rakpart felé.

Mivel ez egy luxus-szórakozóhely, ezért az idejárók telefonjai minden bizonnyal több százezer forintot érhetnek. 

Így Magyar egy több százezer forint értékű telefont dobhatott bele a Dunába. 

275 ezer forintos whisky, Dom Perignon pezsgő: mit ivott Magyar Péter, mielőtt verekedni kezdett?

Az Origo részletesen megnézte, milyen árak vannak abban a klubban, ahol a baloldali politikus botrányt csinált. A legdrágább whiskey-ből egy üveg (hét deci) 275 ezer forintba kerül, tehát egy feles nagyjából 20 ezer forint körül van. A szórakozóhelyen 150-250 ezer forintért lehet egy üveg pezsgőt vásárolni. Magyar Péter szemtanúk szerint a sör mellett ezekből is fogyaszthatott.

A klubban 75 és 100 ezer forintért is lehet egy üveg vodkát venni, míg egy üveg tequila 220 ezer forintba kerül. 

Mindezek alapján jól látszik, hogy ezen a belvárosi szórakozóhelyen dúsgazdag emberek fordulnak meg, akik egy-egy este alatt szinte egy vagyont költhetnek el. A baloldali politikus Magyar Péter egy ilyen helyen érzi jól magát, mivel ő megteheti, hogy milliókat költsön el italokra. 

Ilyenre sehol sem volt példa a világon

A fent történtek annak fényében nemzetközileg is elképesztőnek számítanak, hogy a politikusok ott sem vetemednek arra, hogy civilekre támadjanak és ellopják a telefonjukat. A politikusok, tőlünk nyugatra vagy keletre, legfeljebb egymással verekednek.

Természetesen Magyarországon sem volt példa arra, hogy egy politikus megütött volna egy civil személyt.

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Magyar Pétert a pénzen és a bulizáson kívül semmi más nem érdekli 


Így őrjöngött az agresszív Magyar a sajtó ellen

Magyar Péter a példátlan botrány kirobbanását követően a Facebook-oldalán ment neki a komplett hazai médiának, azt hangoztatva: a magukat oknyomozónak nevező portálok és újságírók is mindenféle forráskritika nélkül veszik át a legképtelenebb hazugságokat róla. Eközben a valóság az, hogy azért ideges a baloldali politikus, mert túl sokan írtak a részeg botrányáról. Az agresszív baloldali politikusnak nagyon nem tetszik, ha rosszat írnak róla, főleg, miután túl sokan írtak a részeg botrányáról, ezért teljesen átvenné a média feletti ellenőrzést.

Magyar volt az is, aki márciusban letiltotta a balliberális propagandaoldal HVG cikkét, amely annak a rendőri jelentésnek a részleteit tárta fel, amiből kiderült, mi történt közte és volt felesége, Varga Judit között egy vita alkalmával. De nekiment a 444-nek, és az Indexet is indexre akarta tenni, amiért szerinte a lap keveset foglalkozott vele a választási kampányban. A leglátványosabb akciója pedig az volt, amikor két perc után felállt az Egyenes beszéd élő adásában és kisétált Rónai Egontól, az ATV stúdiójából.

A választási kampány során nemcsak Magyar Péter, hanem a baloldali propagandasajtó is többször azt állította, nem veszi fel EP-mandátumát megválasztása esetén, mégis úgy tűnik, hogy a havi 7-8 milliós fizetése volt a cél mindvégig. 2024 márciusában még olyat is mondott Magyar, hogy a piacról fog megélni június után. Korábban pedig kamuállásnak minősítette az EP-képviselőséget. Mindez azt is bizonyítja, hogy Magyar számára mindennél fontosabb a pénz. 

Alkoholproblémák?

Magyar Péter márciusban a Kossuth téren az ügyészség épülete előtt tartott demonstrációja után sörrel a kezében volt látható. Ugyanazon a napon – néhány órával később a Vértanúk terén – egy újabb dobozt vett magához, majd áprilisban a Kossuth téri tüntetést követően is egy dobozos sört szorongatva érkezett meg az egyik közeli étterembe. Most pedig a túlzott italozásból lett komoly gondja. 

Összességében Magyar Péternek a legfontosabb, hogy pénze és mentelmi joga legyen, és így bulizhasson tovább. Egy átlagember nem úszná meg ezt a botránysorozatot, Magyar Pétert viszont védi a brüsszeli mentelmi jog. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről