Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Menczer Tamás: Csak Orbán Viktor támogatásával tudjuk elérni, hogy ne tudjanak belenyomni minket a háborúba!

Japán kaotnák
Illusztráció:Japán katonák gyakorlátozás közben.
Vágólapra másolva!
Az RTL még a Békemeneten készített interjút Menczer Tamással. A Fidesz kommunikációs igazgatója egy erről készített felvételt osztott meg a Facebookon. Menczer Tamás szerint hogyha ott állnak nagy tömeggel az emberek a miniszterelnök és a kormány és a kormánypártok mögött, akkor világosan a békére mondanak igent, és ezzel üzennek a baloldalnak is. Ezzel a felhatalmazással Orbán Viktornak elég ereje lesz, hogy a brüsszeli tárgyalások során a békepárti pozíciónkat megvédje. Tehát meg tudja azt védeni, hogy minket ne tudjanak belenyomni a háborúba.
Vágólapra másolva!

Menczer arra a kérdésre, hogy "Ha a magyar emberek kimennek, és szavaznak rengetegen a Fideszre, akkor is a 705 európai parlamenti képviselőből mondjuk egy ilyen 10 lesz fideszes. Hogyan fogják tudni az álláspontjukat átnyomni a parlamentben?", azt válaszolta az RTL-nek, hogy

egyrészt úgy, hogy minden választásnak belpolitikai jelentősége is van. Nálunk van egy háborúpárti baloldal, meg egy békepárti Orbán-kormány. Tehát amiről most az emberek döntenek ezen a választáson, az az, hogy azt akarják, hogy belemenjünk a háborúba, vagy megőrizzük a békét.

Az igazgató elmondta: 

hogyha ott állnak nagy tömeggel az emberek a miniszterelnök és a kormány és a kormánypártok mögött, akkor világosan a békére mondanak igent, és ezzel üzennek a baloldalnak is. Ezzel a felhatalmazással Orbán Viktornak elég ereje lesz, hogy a brüsszeli tárgyalások során a békepárti pozíciónkat megvédje. Tehát meg tudja azt védeni, hogy minket ne tudjanak belenyomni a háborúba. 

Menczer Tamás a riporternek elmondta: 

nemzetközi szinten Önnek igaza van. Ahhoz, hogy a teljes európai vagy globális hajót a háború irányából megváltoztassuk és a béke irányába menjen, ahhoz szükséges az is, hogy a többi országban is így szavazzanak, és szükséges az is, hogy Trump elnök nyerjen Amerikában. De akkor, hogyha mi itt támogatjuk Orbán Viktort, a kormányt és a Fidesz-KDNP-t, azt mindenképpen el tudjuk érni, hogy bennünket ne tudjanak belenyomni a háborúba. Ez a választás tétje.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről