Újabb videó nehezíti Romney sorsát

Vágólapra másolva!
Újabb felvétel került nyilvánosságra Mitt Romneyról, amelyből kiderül, hogy reménytelennek tartja a palesztin-izraeli konfliktust, és szerinte a palesztinok eltökéltek Izrael elpusztításával kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Néhány órával hétfői vesszőfutása után újabb olyan videó került napvilágra, ami kényes helyzetbe hozhatja a republikánusok elnökjelöltjét, Mitt Romneyt. A Mother Jones liberális oknyomozó honlapon megjelent videón Romney nem túl diplomatikusan beszélt a közel-keleti helyzetről egy adománygyűjtő estén.

Többek között azt mondta, hogy az izraeli-palesztin konfliktus egy megoldatlan probléma marad, szerinte csak görgetik maguk előtt ezt a problémát. Szerinte a palesztinok elkötelezettek az erőszak és Izrael elpusztítása mellett. "A palesztinok nem érdekeltek abban, hogy bármiféle békét kössenek. A béke elérése szinte elképzelhetetlen" - mondta.

A Mother Joneson hétfőn olyan videó jelent meg, amelyen Romney arról beszélt, hogy a választók 47 százaléka "függ a kormánytól, azt hiszik, hogy áldozatok, azt hiszik hogy a kormány felelőssége, hogy gondoskodjon róluk, azt hiszik, hogy jogosultak egészségügyi ellátásra, élelmiszerre, lakásra, bármire". Romney szerint ezek az emberek Obama biztos támogatóinak számítanak, így neki nem is kell velük törődni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!