Heti horoszkóp március 3-tól 9-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Gyorsan megy a munka, ezért elismerésekre számíthatsz a napokban. Ha marad időd, akkor segíts munkatársaidnak. A magánéletedben nagyon elfogadóvá válhatsz, minden vágyad, hogy családtagjaidat elégedettnek lásd. Ezért sok erőfeszítésre vagy képes, akár a saját igényeidről is lemondhatsz. Derűs napok elé nézel, tölts minél több időt gyermekeiddel!

Bika (április 21. - május 20.)
Szívesen mész be reggelente a munkahelyedre, talán még azt sem bánod, ha néhány túlórát is igényel a munkád. A magánéletedben főleg szerelmi kapcsolatod kerül majd előtérbe, hiszen nagyon érzelmes, romantikus hangulatban lehetsz. Akkor léphetsz előre a párkapcsolatodban, ha meg is fogalmazod, amit érzel. Most kedvező fogadtatásra számíthatsz!

Ikrek (május 21. - június 21.)
A tudásod naprakész, így mindenki tisztában lesz azzal, hogy a szakértelmed megállja a helyét. Ne szégyelld hallatni a hangodat a munkahelyeden! A magánéletedben fontos lehet, hogy végre időt szakíts a régi barátokra. Legyen néhány szabad perced, amikor felhívod őket! Szervezzetek közös programot, nagyon rátok fér egy laza este!

Rák (június 22. - július 22.)
Tudod, hogy mit akarsz, tisztában vagy a szaktudásod értékével is. Sokkal magabiztosabban tárgyalsz a feletteseiddel. A magánéletedben fontos lehet, hogy megőrizd az objektivitásodat. Nagyon szép érzelem a szerelem, de ha induló kapcsolatod van, akkor ne láss bele olyan "tartalmakat", amelyek egyelőre nincsenek benne!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Számítanak rád a munkahelyeden, olyan emberré válhatsz, aki minden helyzetben megtalálja a megoldást. Ennek megfelelően nem lesz egy nyugodt perced sem. A magánéletedben sok feszültséggel találhatod szemben magad, de minden erőddel azon vagy, hogy megőrizd a békét. A nyugalom érdekében nagyon sokáig vagy hajlandó nyelni.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A munkahelyeden megszokták, hogy óriási munkabírással rendelkezel, de most még neked is sok lehet a teher. Nagyon okosan kell beosztanod az idődet! A magánéletedben párkapcsolatod kerül előtérbe, nagyon szenvedélyes hangulatban leszel. Mégis azt várod, hogy kedvesed lépjen, először ő mutassa ki, hogy vonzónak talál és fontos vagy számára.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Kellemes légkört teremtesz a munkahelyeden, ehhez elég lehet néhány apróság is. Vegyél valamilyen cserepes virágot, amely egész nap felvidít. A magánéletedben úgy érezheted, hogy választanod kell kedvesed és barátaid között. Mindenki veled szeretne lenni, és nehezen utasítanád vissza a régi barátokat. Közben pedig arra vágysz, hogy minden idődet szerelmeddel töltsd.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Rengeteg teher szakadhat a nyakadba a munkahelyeden, talán már a hét elején fáradtnak érzed magad. Oszd be jobban az erődet! A magánéletedben szerencsére nyugalom honol, sőt, némi szórakozásra is nyílhat alkalmad. Családtagjaid teljesen váratlanul lephetnek meg kedves gesztusokkal, amelyektől nagyon meghatódsz. Otthonod valódi feltöltődést jelent számodra.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Ha pénzről van szó, akkor hajthatatlan vagy a napokban, és ez a makacsság akár hasznot is hozhat neked. Nagyon határozottan képviseled a véleményedet. A magánéletedben több őszinte beszélgetésre nyílhat alkalom, olyan témákat is megbeszélhettek családtagjaiddal, amelyek kényes kérdéseknek számítanak. Most mondd el, ami a szívedet nyomja!

Bak (december 22. - január 20.)
Általában nagyon megfontolt vagy, s határozott napirenddel rendelkezel. A napokban azonban egyenesen feledékennyé válhatsz! A magánéletedben elbűvölően kedves vagy, ami nagyon sokat használhat kapcsolataidnak. Mutasd meg az érzelmeidet családtagjaidnak! Különösen fontossá válik párkapcsolatod. Töltsetek néhány estét kettesben!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Tele vagy tenni akarással, és még azt sem bánod, ha nagyon sok munkát sóznak a nyakadba a munkahelyeden. A lényeg, hogy érezd: fontos vagy! A magánéletedben is rendkívül beszédessé válsz, s előfordulhat, hogy családtagjaid szóhoz sem jutnak melletted. Nagyon fontos, hogy ne csak te beszélj, hanem ők is kiönthessék a szívüket!

Halak (február 20. - március 20.)
Nehezen veszed fel a tempót a munkahelyeden, előfordulhat, hogy egész nap levert vagy. Ilyenkor elmegy a kedved a munkától, s csak nagyobb erőfeszítések árán tudsz teljesíteni. A magánéletedben már csak nyugalomra vágysz, szívesen maradnál egy kicsit egyedül. Nem most van itt az ideje a nagy társasági eseményeknek, buliknak!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!