A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:50TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
21:20VívásMohamed El Sayed-Tibor Andrasfi
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Max Verstappen az utóbbi időben sok kritikát kapott amiatt, hogy túl sok időt tölt el szimulátorozással. A Red Bull háromszoros világbajnoka a Belga Nagydíjon megnyerte az időmérő edzést, majd a kritikusainak is üzent.

Max Verstappen számára a múlt heti Forma-1-es Magyar Nagydíj nem sikerült túl jól, a holland sztár a futam után nagyon ideges volt és szinte mindenkit kiosztott. A háromszoros világbajnok Belgiumban eddig lényegesen jobban teljesít, az időmérőn nagyon magabiztosan szerezte meg az első helyet, bár rajtbüntetése miatt csak a 11. helyről indulhat a vasárnapi futamon.

Verstappen remekelt az időmérőn
Fotó: AFP/John Thys

Verstappen sok kritikát kapott amiatt, hogy rengeteg időt tölt el szimulátorozással, ám úgy véli, ennek most Belgiumban abszolút megvolt az eredménye. A 26 éves sztár az időmérő után káromodva üzent a kritikusainak a bírálatokal kapcsolatban. 

"Múlt héten elég sokat vezettem a nedves spái pályán a szimulátorban. Hogy nem is olyan rossz szimulátorozni? Mégis sokan ócsárolnak miatta. B.sszák meg!" - 

mondta dühösen Verstappen.

Rajtbüntetése miatt a holland pilóta a 11. helyről indulhat a vasárnap 15 órakor kezdődő futamon. A pole pozíciót így Charles Leclrec kaparintotta meg, míg a képzeletbeli dobogóra még Sergio Pérez és Lewis Hamilton állhatott fel Spa-Francorchamps-ban.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!