Vágólapra másolva!
A Mercedes Forma–1-es csapata szerdán leleplezte az W15-ös versenyautó különleges festését, amellyel az idei Szingapúri Nagydíjon fog versenyezni.

Különleges festéssel fog részt venni a hétvégi Szingapúri Nagydíjon a Mercedes, ugyanis a csapat ezzel tiszteleg majd a szponzora, a Petronas előtt. A malajziai olaj- és gázszolgáltató vállalat alapításának 50. évfordulója alkalmából a Pertronas ikonikus smaragdzöld színére vált majd a W15-ös. Egész pontosan az eddig megszokott ezüst színt teljesen száműzik, így az oldaldobozok jelentős része és az orrkúp zöldre vált, míg az első szárny fekete lesz.

A Petronas 2010 óta támogatója a Mercedesnek, és mivel Szingapúr a versenynaptár Malajziához legközelebb eső helyszíne, így kézenfekvő volt, hogy ezen a hétvégén ünnepeljék meg az alapítás évfordulóját.

A festés hihetetlenül jól néz ki. Alig várom, hogy lássam már a garázsban az autót és hogy pénteken végre a volán mögé ülhessek.

Kiváltság, hogy velük ünnepelhetem ezt a mérföldkövet és a közös utat egy ilyen fontos versenyen" – mondta Lewis Hamilton.

A Mercedes egyébként nem csak a különleges festéssel igyekszik tisztelegni a támogatójának, de a tervek szerint Lewis Hamilton, George Russell és Toto Wolff is ellátogat majd a Petronas székhelyére, Kualu Lumpurba a Szingapúri Nagydíj után, ahol további ünnepi eseményeken vesznek majd részt a vállalat dolgozóival. 

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!