A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Hosszú Katinka és Shane Tusup továbbra is szünetelteti a válópert, ugyanakkor a háromszoros olimpiai bajnoknak sietnie kell, mert az idő ellene dolgozik. A Blikknek nyilatkozó ügyvéd szerint Hosszú Katinka számára a legjobb megoldás a peren kívüli megegyezés lenne.

A Blikk azt írta, hogy óriási a tét, és ha Hosszú, valamint Tusup nem jut közös nevezőre, mindketten sokat bukhatnak. Az egyezkedés nem megy gyorsan, mivel az egykori sikerpárosnak milliárdos vagyonon kell osztozkodnia, amit tovább bonyolít, hogy nemcsak kézzel fogható dolgokról kell dönteniük. Nem tudni, mi lesz közösen alapított úszóklubjuk, az Iron Aquatics sorsa, ahogy az is bizonytalan, hogy az együtt felépített Iron Lady márkájuk túléli-e viszályukat − s ha igen, melyikük kapja a válás után.

Hosszú és Tusup jelenleg az Egyesült Államokban, Kaliforniában tartózkodik. A Blikk úgy tudja, hogy ott zajlik az egyezkedés. Ugyanis az amerikai tréner Mill Valley-ben élő bankár édesapja kezeli több százmillió forintnyi pénzüket, és a párnak még el kell döntenie, ki mennyit kap a „birodalomból".

- árulta el a Blikknek dr. Kónya Tamás ügyvéd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!