Tyson Fury kiütéses győzelmével hangol a csúcsrangadóra a brit sztárbokszoló - videó

Box Horizontal
British heavyweight champion boxer Anthony Joshua (L) throws a punch against Ukrainian boxer Oleksandr Usyk during their heavyweight boxing match at Tottenham Hotspur Stadium in north London on September 25, 2021, as Joshua defends his WBA, IBF and WBO heavyweight titles. (Photo by Adrian DENNIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A brit Anthony Joshua már az ukrán Olekszandr Uszik elleni visszavágóra készül, hogy visszaszerezze a három nagy világszervezetnél (WBA, WBO, IBF) őrzött címeit. A 32 éves nehézsúlyú ökölvívót a jelek szerint éppen egyik legnagyobb riválisa, Tyson Fury inspirálja.

Uszik tavaly szeptemberben meglepetésre legyőzte Joshuát, így megfosztotta őt a három nagy világszervezetnél (WBA, WBO, IBF) őrzött címeitől. A brit ökölvívó szeretne visszavágni a vereségért, ennek érdekében korábban 15 millió fontról is lemondott. A két sztárbokszoló csatájának időpontja és helyszíne még nem végleges, a hírek szerint májusban kerülhet sor az ütközetre.

Joshua már nagy erőkkel készül a visszavágóra, és a közösségi oldalán megosztott egy videót az edzéséről. A The Sun megírta, hogy többen észrevették, hogy a háttérben található TV-n a világbajnok Tyson Fury Deontay Wilder elleni kiütéses győzelme látható.

A WBC övét őrző ökolvívóval már régóta szeretne összecsapni Joshua, de kettejük ütközetére a koronavírus-járvány és egyéb okok miatt eddig még nem kerülhetett sor.

A hangzatos nyilatkozatairól ismert, profiként még veretlen Fury Joshuával és a korábban cirkálósúlyban induló Uszikkal is szeretne megküzdeni, de elmondása szerint egyik ökölvívót se tartja sokra.

"Azzal bokszolok, akit éppen elém hoznak. Joshua egy testépítő, egy fabaktát sem ér az egész gyerek. Mondhatják, hogy Uszik mennyire jó, szerintem meg nem az. Verjen meg egy normális bokszolót" - mondta korábban a 33 éves sztár.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!