Élő közvetítés
Svájc
ÉLŐ
Olaszország
Vágólapra másolva!
A korábbi MMA-harcos, a pusztakezes bokszban versenyző Keith Richardson óriási botrányt okozott, ugyanis meccs közben rátámadt a bíróra.

Nekiment a bírónak az őrjöngő harcos

A Floridában rendezett Bare Knuckle Fighting Championship elnevezésű pusztakezes bokszbajnokságon a korábbi MMA-harcos Keith Richardson Alberto Blas ellen lépett a szorítóba. Az első menetben a bíró, Sam Burgos beállt a két bunyós közé, hogy közbeavatkozzon, ugyanis Blas technikai kiütéssel nyert. Mindez nagyon nem tetszett Richardsonnak, aki dühében nekiesett a mérkőzésvezetőnek. 

Az őrjöngő bokszoló ütni kezdte a bírót, aki válaszreakcióként megragadta a nyakánál harcost, majd közbeléptek a biztonságiak és rendet tettek.

Megmentettétek őt, pedig egyáltalán nem akarta" - 

mondta az incidens után Richardson, miszerint a bíró nem ijedt meg tőle.

A mérkőzés után az UFC-legenda Conor McGregor gratulált a győztes Blasnak, és Richardsonnak is odaszúrt. "A kubai villám! Alberto Blas az új pusztakezes világbajnok! 

Richardson azt se tudta, hol van, és mindenkit meg akart verni maga körül. A tengerészgyalogos harcolni jött, de a kubai sokkal pontosabb volt nála. Fantasztikus show volt!" - 

mondta az ír bunyós.

Kapcsolódó cikkek

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről