Élő közvetítés
Portugália
ÉLŐ
Szlovénia
Vágólapra másolva!
Ijesztő pillanatok játszódtak le egy amerikai bokszmeccsen, amikor Tramaine Williams váratlanul összeesett a ring közepén. A sportoló pénteken reggel már jobban volt, és kiderült, hogy mi okozta a horrorisztikus jelenetet.

Ökölvívó meccsen nem ritka, hogy egyik vagy másik sportoló eldől a ringben, de az ilyen eseteket rendszerint megelőzi egy-két vagy még több benyelt pofon előzi meg. Ami viszont az amerikai Team Combat League csütörtöki versenynapján történt, arra nagyon ritkán van példa. A NYC Attitude bokszolója, Tramaine Williams a Las Vegas Hustle bunyósa, Ryan Allen ellen lépett szorítóba. A párharc első párosítása ijesztő körülmények között ért véget, ugyanis Williams egyszercsak teljesen váratlanul tett egy kósza lépést, majd eldőlt, mint a zsák. 

A mérkőzésvezető azonnal megállította a találkozót, a korábbi világbajnoki kihívót pedig kórházba szállították. Williams aztán pénteken reggel már posztolt a közösségi oldalán, azt írta, hogy aggodalomra nincs ok, csak - valószínű a fogyasztástól - teljesen kiszáradt, ez okozta az összecsuklását.

Kapcsolódó cikkek:

 

Mindent egy helyen az Eb-ről