Élő közvetítés
Portugália
ÉLŐ
Szlovénia
Vágólapra másolva!
Az ír ketrecharcos, Conor McGregor a közösségi médiában számolt be arról, hogy lábujjtörést szenvedett az egyik edzésen, amiatt késik a visszatérése.

Áprilisban derült ki, hogy a UFC legendája július 29-én a szervezet 303-as számú gálán , majdnem három év után újra ketrecbe lép és Las Vegasban összecsap Michael Chandlerrel. A korábban két súlycsoportban is bajnok ír fenegyerek 2021 júliusában küzdött utoljára, ám az utolsó két meccsén egyaránt kikapott. 

2023 NBA Finals - Game Four
Csúszik Conor McGregor visszatérése
Fotó: Getty Images via AFP

Bő egy hónappal a visszatérése előtt azonban kiderült, hogy McGregor sérülés miatt nem tudja vállalni a meccset. Mindezt a UFC elnöke, Dana White jelentette be, ám azt nem árulta el, hogy milyen sérülést szenvedett az egyik leghíresebb MMA-harcos. 

Lehullt a lepel Conor McGregor sérüléséről

A rajongók a közösségi oldalakon azonnal találgatásokba kezdte a rejtélyes sérülés kapcsán, az ír ketrecharcos viszont elárulta, hogy pontosan miért mondta le a Chandler elleni mérkőzést. Az Instagramon megosztott bejegyzésből kiderült, hogy McGregor eltörte a kislábujját edzés közben.

"Ember, annyira kib.szottul készen álltunk erre a küzdelemre, borzasztóan megvisel, hogy le kellett mondani. 

Védőfalszerelés nélkül edzettünk, és eltörtem a kisujjamat, amikor belerúgtam az edzőpartnerem könyökébe. Néhány hét és jobban leszek. Nem engedhetem meg, hogy megint bicegve lépjek ketrecbe, tartozom ennyivel a csapatomnak, a rajongóimnak. A következő meccsre 100%-os Conor McGregort fognak látni a szurkolók, mert megérdemlik.

 Közel vagyok már hozzá. Egy kis koncentrációzavar és egy kellemetlen sérülés történt csak, de megtanultam a leckét, és megyek tovább. Két harc még hátra van a szerződésemből, és akarok venni egy új Bugattit mg még egy jachtot, szóval vissza fogok térni és tündökölni fogok. Csak egy kis idő kell még. Hamarosan találkozunk" – üzente McGregor, aki a sérült lábujjáról és a röntgenfelvételekről is megosztott egy képet az X-en.

McGregornak korábban is voltak problémái a lábával, ugyanis a legutóbbi meccsén, a Poirier elleni küzdelemben eltört a lába.

Kapcsolódó cikkek:

 

Mindent egy helyen az Eb-ről