A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A brazil vívónő, Nathalie Moellhausen elájult a kanadai Ruien Xiao elleni asszója során. A brazil csapat orvosai azonnal a bajba jutott sportoló segítségére siettek, ám egyikük alaposan megfeledkezett magáról.

A brazil vívónő rosszul lett és összeesett az asszója során, később pedig kiderült, hogy a farokcsontjában lévő jóindulatú daganat okozta a fájdalmát. Az orvosi csapat tagjai azonnal a 38 éves sportolónő segítségére siettek, az olimpiai személyzet egyik munkatársa pedig egy széket vitt oda hozzá. 

Az egyik brazil ápoló kissé megfeledkezett magáról, ugyanis leült a székre, a dolgozó pedig jelezte neki, hogy álljon fel gyorsan, mert a széket nem neki, hanem Moellhausennek hozta.

Az interneten rengetegen reagáltak a furcsa esetre, a kommentelők nem hagyták szó nélkül a történteket. Íme, néhány a megjegyzésekből.

  • "Ez örökké kísérteni fogja"
  • "Ez még 35 év múlva is az eszébe fog jutni és összerándul majd tőle"
  • "A srác azt hitte, neki hozták a széket. Végem van!"
  • "Együttérzek vele! Stresszhatás alatt én is szoktam furcsa dolgokat csinálni"
  • "Nem bírom abbahagyni a nevetést, azt hitte, neki hozták a széket"

Mindeközben Moellhausen műtétjét előrehozták. A daganatot februárban fedezték fel nála, de a brazil vívónő úgy döntött, nem szeretne kés alá feküdni, mert jóindulatú daganatról van szó esetében. A fájdalom azonban továbbra is kínozta a sportolónőt, aki morfiumot kapott a problémája enyhítésére.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!