A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A pixelgrafikus műfaj zászlóshajója találkozott a brit kozmetikai céggel.

Hogy mitől jó egy videójáték? A kérdést sokkal nehezebb megválaszolni, mint első ránézésre tűnik. A remekül felépített pályák, a karizmatikus és jól megírt karakterek, a lehengerlő játékmenet, a tökéletesen illeszkedő aláfestő dallamok mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy valami elnyerje a kritikusok és az egyszerű gamerek tetszését. Itt kell megemlíteni azt, hogy a sikeresség és a minőség nem feltétlen jár kéz a kézben. A Call of Duty-széria hiába termel elképesztő összegeket, az utóbbi másfél évtizedben egy kézen meg lehet számolni azokat az epizódokat, amelyeket tényleg a legnagyobbak között emlegetnek. 

Szerencsés helyzetben van a videójátékos eladási listának az éllovasa (több, mint 300 000 000 eladott példány!), ugyanis jókor volt jó időben, így valódi konkurencia nélkül tudta befűzni a főleg fiatalabb generációk képviselőit.

Természetesen a Minecraft nem tökéletes, de nagyon közel van hozzá. A nyílt világú homokozó (sandbox) stílusban nincs nála jobb, ez meg már elég ahhoz, hogy a kreatívabb elmék előtt megnyíljanak a kapuk, melyeknek száma a végtelenhez közelít.

Pixelek mind felett.

Ebben a pixeles világban látta meg a lehetőséget az 1995-ben alapított brit kozmetikai vállalat a lehetőséget. A LUSH a kézzel készített, vegán termékek piacán kifejezetten nagy nevet szerzett magának az elmúlt években, Magyarországon is több helyen találkozni az üzleteikkel. Budapesten összesen négy boltban lehet beszerezni az augusztus 15-én induló Minecraft x LUSH kozmetikumokat, amelyek nem csak a játékosoknak okozhatnak örömteli pillanatokat.

A kínálat részeként bárki relaxálhat egy kiadósat az Axolotl tojásos fürdőbombával megszínezett vízben, tusolhat a “tejes vödörrel”, vagy megtisztíthatja bőrét a “halhatatlanság totemével”. Főleg fürdőbombák várnak majd a vásárlókra, így azoknak érdemes egy kitérőt tenni valamelyik LUSH irányába, akik rendelkeznek káddal vagy jakuzzival.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!