A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo és Lionel Messi is helyet kapott abban az álomcsapatban, amelyet a spanyol labdarúgó-bajnokság honlapja állított össze.

A 2014/15-ös szezon legjobb tizenegyét a Barcelonával triplázó, vagyis bajnokságot, spanyol kupát és Bajnokok Ligáját nyerő edző, Luis Enrique vezeti.

A csapatban a katalán együttes hat játékosa mellett az ezüstérmes Real Madrid két labdarúgója, illetve a Valencia, a Sevilla és az Atlético Madrid egy-egy futballistája szerepel.

Spanyol játékos sem a középpályán, sem a csatársorban nem szerepel, két védő viszont igen: Gerard Piqué és Jordi Alba, akik a Barcelonában is egymás mellett játszanak.

A 2014/15-ös szezon legjobb csapata az LFP honlapja szerint:
Claudio Bravo (chilei, Barcelona) - Dani Alves (brazil, Barcelona), Nicolás Otamendi (argentin, Valencia), Gerard Piqué (spanyol, Barcelona), Jordi Alba (spanyol, Barcelona) - Grzegorz Krychowiak (lengyel, Sevilla), Ivan Rakitic (horvát, Barcelona), James Rodríguez (kolumbiai, Real Madrid) - Cristiano Ronaldo (portugál, Real Madrid), Lionel Messi (argentin, Barcelona), Antoine Griezmann (francia, Atlético Madrid)
edző: Luis Enrique (spanyol, Barcelona)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!