A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Mourinho elárulta, hogy lehet megállítani Messit

HORIZONTAL
Real Madrid's Portuguese coach Jose Mourinho (L) shouts next to Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (R) during the first leg of the Spanish Supercup football match Real Madrid against Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on August 14, 2011. AFP PHOTO/ DANI POZO
Vágólapra másolva!
José Mourinho, a Chelsea vezetőedzője szerint szinte bármelyik nagycsapat megnyerné a Bajnokok Ligáját, ha a keretében tudná Lionel Messit.

"Kétségeik vannak afelől, hogy a Manchester City megnyerné a BL-t Messivel? Vagy az Arsenal? Vagy a Chelsea? Vagy a Manchester United? Hát ne legyenek! Egy dolog az, hogy van egy jó csapatod, de az egy teljesen más dimenzió, ha egy olyan csapatod van, amiben ott van Messi is" - fogalmazott a portugál szakember egy sajtótájékoztatón.

Itt még a Real edzőjeként csodálta Messit Forrás: AFP/Dani Pozo

Mourinho elárulta, hogy korábban órákat szánt arra, hogy kitalálja, hogyan lehet megállítani az argentin zsenit. "Sokszor játszottam ellene, volt, hogy sikerült megállítanunk, például az Interrel, de volt, hogy esélyünk sem volt ellene. Szerintem az emberfogás vezethet csak célra, területvédekezéssel nem lehet őt megállítani. Sőt, még így sem biztos, hogy meg lehet fogni, csak nehézzé lehet tenni számára a meccset" - mondta Mourinho, majd azt is elárulta, hogy szerinte Messi soha nem fogja elhagyni a Barcelonát.

A négyszeres aranylabdás szerdán két fantasztikus góljával gyakorlatilag eldöntötte a továbbjutást a Bayern München elleni BL-elődöntőben, amely után csapattársak és az ellenfelek is dicshimnuszokat zengtek róla.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!