A Chelsea nem tart igényt kolumbiai sztárjára

Radamel Falcao of Chelsea during the English championship Premier League football match between Manchester City and Chelsea on August 16, 2015 at the Etihad Stadium in Manchester, England. Photo Matt West / Backpage Images / DPPI
Vágólapra másolva!
A sérült Radamel Falcaót nem nevezi a Bajnokok Ligája tavaszi, egyenes kieséses szakaszára a Chelsea. A kolumbiai csatár combsérülése január elején újult ki.

Akkor Guus Hiddink vezetőedző azt mondta, hogy a hónap végéig nem játszhat, az angol klub szerdai bejelentése szerint viszont az egész tavaszt kihagyja. Az ügy hátterében valószínűleg nem egészségügyi problémák állnak, hanem az, hogy

a holland tréner nem tart igényt a 29 éves játékosra.

A Chelsea a hétfőn este lezárult átigazolási időszakban elengedte volna a Monacótól kölcsönvett támadót - aki spanyol és brit sajtóértesülések szerint a menedzserével együtt Madridban tartózkodott -, de végül nem jött össze az újabb klubváltás.

Forrás: DPPI media/Matt West

Falcaót a világ egyik legjobb csatárának tartották,

amikor 2013-ban az Atlético Madridtól 60 millió euróért a Monacóhoz szerződött, de egy hónappal később súlyosan megsérült a térde, és azóta sem tudta visszanyerni korábbi remek formáját.

Legutóbb októberben léphetett pályára a Chelsea színeiben, és ebben az idényben mindössze egy gólt szerzett.

A londoni klub a brazil Corinthians csapatától kölcsönvett Alexandre Patót, valamint az amerikai New York Red Bullstól igazolt Matt Miazgát benevezte a Bajnokok Ligája folytatására. A csapat ellenfele a nyolcaddöntőben a Paris Saint-Germain lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!