Egyetlen perc játék nélkül távozhat az Arsenal Európa-bajnok hátvédje

fbl Horizontal FOOTBALL
Portugal's defender Cedric applauds supporters on the pitch after the International friendly football match between Scotland and Portugal at Hampden Park in Glasgow, Scotland on October 14, 2018. - Portugal won the game 3-1. (Photo by Andy BUCHANAN / AFP)
Vágólapra másolva!
Igazán kellemetlenül, egyetlen pályán töltött játékperc nélkül érhet véget a portugál Cédric Soáres féléves kitérője az Arsenalnál.

Június 23-ig kellene bejelentenie a klubnak, hogy meghosszabbítja-e a portugál válogatottal 2016-ban Európa-bajnoki címet nyert szélső hátvéd, Cédric Soáres kölcsönszerződését. Ha jobbhátvéd sem a Manchester City elleni 17-i, sem a Brighton elleni június 20-i meccsen nem lép pályára, akkor úgy kell visszatérnia a Southamptonhoz, hogy egyetlen percet játszott a londoniaknál, írja az A Bola című portugál lap.

Cédric januárban azért került a londoniakhoz, mert Mikel Arteta kifogyott a használható hátvédekből. Csakhogy már akkor sem volt teljesen egészséges, majd jött egy térdsérülés, március elején pedig a koronavírus-járvány miatt leállt az angol bajnokság.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!