A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Hétfőn talán már visszatérhet a pályára a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank liga) szereplő Újpest FC koronavírussal küzdő vezetőedzője, Predrag Rogan. A szerb szakember a klub hivatalos honlapjának beszélt arról, hogyan érzi magát. 

„Nagyon köszönöm, hogy gondolnak és gondoltok az egészségemre. Tíz nap után ma már végre jobban érzem magam, és ha minden jól alakul (két negatív PCR teszt függvénye – a szerk.), hétfőn visszatérhetek a pályára" – árulta el Rogan. Hozzátette, természetesen napi kapcsolatban van a játékosokkal. Különböző Viber csoportokat hoztak létre – edzéshez, mérkőzésekhez – , többféle alkalmazást használtak a képzések, videók, pdf-ek küldésére, és az értekezletek megtartására.

Predrag Rogan hamarosan újra edzéseket tarthat Forrás: ujpestfc.hu

„Nem egyszerű szezon van eddig a hátunk mögött. Meccsről meccsre különböző kihívásokkal szembesültünk, és harcoltunk meg, de ez most valami más, hiszen szinte mindannyiunkat legyűrt a COVID-19-es vírus, és most ez a legnagyobb problémánk" – árulta el a szerb edző, aki szerint szükségük van a szurkolók támogatására, és a türelmükre, mert nem tudják, milyen gyors lesz majd a játékosok felépülése és visszatérése a pályára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!