A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ibrahimovicot és Lukakut is eltiltották a kakaskodás után

fbl Horizontal, Zlatan Ibrahimovic, Romelu Lukaku
AC Milan's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (L) argues with Inter Milan's Belgian forward Romelu Lukaku (R) at the end of the first half of the Italian Cup quarter final football match between Inter Milan and AC Milan on January 26, 2021 at the Meazza stadium in Milan. (Photo by MIGUEL MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan és Romelu Lukaku, az Internazionale csatára is egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a labdarúgó Olasz Kupa keddi negyeddöntőjében történtek miatt, de egyiküket sem az egymással folytatott éles szóváltás miatt büntették meg.

A svéd és a belga támadó - aki korábban játszott együtt a Manchester Unitedben - az első félidő vége előtt veszett össze és becsmérelte egymást hangosan. Az incidens a játékrész lefújása után sem maradt abba, és a higgadtságát teljesen elveszítő Lukakut társainak kellett lecsillapítaniuk.

Zlatan Ibrahimovic és Romelu Lukaku egymásnbak feszült a kupameccsen Forrás: AFP/Miguel Medina

A játékvezető a veszekedő futballistákat egy-egy sárga lappal "jutalmazta", a fegyelmi bizottság viszont pénteken nem büntette külön ezért őket. Ibrahimovicnak és Lukakunak azonban így is ki kell hagynia a következő meccset a kupasorozatban. Előbbinek azért, mert a második félidőben megkapta második sárga lapját és kiállították, utóbbinak pedig azért, mert összegyűlt annyi lapja, ami után eltiltás jár.

A büntetés az Internazionalét érinti rosszabbul, mert Lukaku így nem lehet ott a Juventus elleni kupaelődöntő jövő heti első felvonásán. A kék-feketék 2-1-re győztek kedden és kiejtették a bajnoki listavezető Milant a sorozatból.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!