A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Premier League utolsó két fordulójában visszatérhetnek a szurkolók a stadionokba

fbl Horizontal
Manchester United fans leave the ground early during the English Premier League football match between Manchester United and Burnley at Old Trafford in Manchester, north west England, on January 22, 2020. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Richard Masters, az angol labdarúgó Premier League vezérigazgatója szerint a mostani szezon utolsó két fordulójában visszatérhetnek a szurkolók a lelátókra.

A brit kormány februárban bejelentette, hogy négy ütemben enyhíti a koronavírus-járvány miatti szigorú korlátozásokat és lezárásokat. A tervek szerint a harmadik szakaszban, május 17-től akár 10 ezer néző vagy a befogadóképesség negyedének megfelelő létszámú szurkoló lehet a stadionokban, attól függően, hogy melyik a kisebb szám.

"Remélhetőleg a szezon utolsó két fordulójában akár 10 ezer néző is lehet a stadionokban. Ez fantasztikus finálé lesz az idény végén" – nyilatkozta Richard Masters.

A vezérigazgató szerint a mostani évad végére a Premier League-ben a veszteség eléri a kétmilliárd fontot,

hiszen a zárt kapus mérkőzések miatt a klubok elesnek a meccsnapi bevételektől, és a televízió-társaságoktól is kevesebb pénz érkezik.

Masters kijelentette, ha Nagy-Britannia oltási programja a tervek szerint halad, akkor a futball a következő szezonban visszatérhet a megszokott kerékvágásba.

"Az a célunk, hogy a következő idény elejétől ismét telt ház legyen a stadionokban, és a kormány ütemterve erre lehetőséget ad" - magyarázta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!