A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szezon végén távozik a Bayern München BL-győztes focistája

Soccer Champions League / FC Bayern Munich-FC Barcelona 3-0. CL League database Germany Europe 2022 FCB FUSSBALL FOOTBALL European competition professional football SP SPORT SPORTS international 2022 game 22 Season2021 SEASON2021 CLUB DRESS club team club
Niklas SUELE (FC Bayern Munich), action, single action, single image, cut out, whole body shot, whole figure. Soccer Champions League Group E / FC Bayern Munich - FC Barcelona 3-0 on December 8th, 2021, ALLIANZAREN A. (Photo by Frank Hoermann/SVEN SIMON / Sven Simon / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Bayern München német válogatott hátvédje, Niklas Süle úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg az idén nyáron lejáró szerződését és távozik a bajor rekordbajnoktól.

A Bild értesülései szerint a 26 éves középhátvéd döntött a jövőjéről, és nyáron elhagyja a német sztárcsapatot. Süle néhány hete tudatta a vezetőséggel, hogy nem szeretné meghosszabbítani idén júniusban lejáró szerződését.

A futballista távozása nagy veszteség a bajor klubnak, mert a védelem egyik oszlopa hagyja el a csapatot, ráadásul pénzt sem kap érte a Bayern.

A hírek szerint a Bundesliga címvédője egy évi 10 millió eurós fizetést kínáló ajánlattal próbálta maradásra bírni Sülét, aki ezt visszautasította. A müncheniek hamarosan újabb játékosuknak mondhatnak búcsút, ráadásul az utóbbi időben David Alaba, Javi Martínez és Jerome Boateng is ingyen távozott.

A Bayern állítólag a Chelsea védőit, Andreas Christensent és Antonio Rüdigert is kiszemelte Süle pótlására, akiért a londoni klub mellett a Barcelona és a Newcastle United is élénken érdeklődik.

A német válogatott hátvéd 2017 óta játszik Münchenben, többek között négyszer nyerte meg a csapattal a Bundesligát, és egyszer a Bajnokok Ligáját is elhódította.

Forrás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!