A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Barcelona német, Gulácsiék olasz ellenfelet kaptak az Európa-ligában

Soccer 1. Bundesliga / RB Leipzig - FC Bayern Munich 1-4. 22 2021 2022 ball sports 21 DFL first league football Bundesliga SOCCER FOOTBALL database football player men JERSEY league game soccer game 1st league season 2021 CLUB DRESS club SPORT SPORTS spo
Player disappointment, frustrated, disappointed, frustratedriert, dejected after the end of the game. From left: Christopher NKUNKU (L), Willi ORBAN (L), Konrad LAIMER (L), goalwart Peter GULACSI (L), Emil FORSBERG (L), Soccer 1 Bundesliga, 4th matchday, matchday04, RB Leipzig (L) - FC Bayern Munich (M) 1-4, on September 11th, 2021 in LEIPZIG, REDBULLARENA, DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND / OR QUASI-VIDEO . (Photo by Frank Hoermann/SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Kisorsolták az Európa-ligában a negyeddöntők és az elődöntők párosításait. A Barcelona az Eintracht Frankfurt, a Lipcse az Atalanta csapatát kapta.

Nyolc csapat, az Atalanta, a Barcelona, a Braga, a Frankfurt, a Lipcse, a Lyon, a Rangers és a West Ham United várhatta a negyeddöntők sorsolását az Európa-ligában.

A Bajnokok Ligájához hasonlóan itt sem volt kiemelés vagy bármiféle megkötés a sorsolás előtt. Elsőként éppen a Gulácsi Pétert, Szoboszlai Dominikot és Willi Orbánt is foglalkoztató Leipzig csapatát húzták ki, a sorsoláson végül az alábbi párosítások születtek:

  • RB Leipzig-Atalanta
  • Eintracht Frankfurt-Barcelona
  • West Ham United-Olympique Lyon
  • Braga-Rangers

Az elődöntőkben a Lipcse-Atalanta továbbjutója a Braga-Rangers továbbjutójával találkozik, míg a West Ham vagy a Lyon a Frankfurtot vagy Barcelonát kapja.

A negyeddöntők első meccsét április 7-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik. A negyeddöntők első meccse április 28-án lesz, a visszavágók május 5-én. A döntőt Sevillában rendezik majd, a Ramón Sánchez-Pizjuán Stadionban, május 18-án.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!