Kiderült, mikor térhet vissza Haaland

fbl Horizontal
Manchester City's Norwegian striker Erling Haaland (L) shakes hands with Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola as he leaves the pitch after being substituted off during the UEFA Champions League round of 16 second-leg football match between Manchester City and RB Leipzig at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on March 14, 2023. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
Pep Guardiola, a Premier League-ben szereplő Manchester City edzője elárulta, hogy a góllövőlistát 28 találattal vezető Erling Haaland a Southampton elleni szombati bajnokin visszatérhet a csapatába.

Haaland a hét elején kapcsolódott be a munkába, miután felépült ágyéksérüléséből, amelyet a Burnley elleni FA-kupa-mérkőzésen szedett össze a még a válogatott szünet előtt.

Haaland így nem játszhatott a norvég válogatott Eb-selejtezőn, és kihagyta a múlt hétvégi Liverpool elleni 4-1-re megnyert rangadót is, most azonban készen áll a visszatérésre.

Erling Haaland góljaira nagy szüksége lesz a Citynek a szezon hajrájában Forrás: AFP/Oli Scarff

„Az elmúlt két napban nagyon jól edzett. Készen áll majd"

– mondta Guardiola, akit arról kérdeztek, hogyan fogja menedzselni Haaland játékperceit a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt. „A fizikumot tekintve még két hónapunk van hátra. Nem azért edzünk, hogy ritmusba kerüljünk.

– tette hozza a katalán edző, aki hangsúlyozta, hogy a Bayern elleni találkozó csak az utolsó gondolata, mert előbb a Southampton elleni kell helytállnia a csapatának a Premier League-ben.

Haaland az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve 37 mérkőzésen 42 gólt szerzett, és már hatszor lőtt mesterhármast mióta nyáron a Manchester Citybe igazolt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!