Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
A Real Madrid 2-0-ra legyőzte a Borussia Dortmund együttesét a labdarúgó Bajnokok Ligája londoni Wembley Stadionban megrendezett 2024-es fináléjában. A BL-döntő után a mémgyárosok célpontjai a madridiak legnagyobb riválisának számító FC Barcelona, valamint a Dortmundból távozó Marco Reus voltak.

A karrierje során a fontos pillanatokban rendszerint sérüléssel bajlódó csatár, Marco Reus 12 év után, a nyáron távozik a Borussia Dortmund csapatától, amellyel megannyi elveszített kritikus találkozó mellett összesen két Német Kupát tudott megnyerni. A Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-döntőben Reus a 72. percben állt be csereként, és ez hozta meg a fordulatot, ám a Real örömére, hiszen a spanyolok tíz perc alatt két gólt szerezve megnyerték a BL-döntőt. A 35 éves támadó mellett pedig a madridiak legfőbb riválisa, a Barcelona is a mémgyárosok célpontjává vált, amely az elmúlt években jócskán lemaradt a fővárosiaktól. Itt vannak a legjobb BL-mémek!

mém, mémek, BL-mémek, Bajnokok Ligája, BL-döntő, Real Madrid, Borussia Dortmund
BL-mémek: Nacho Fernández (akárcsak Luka Modric és Dani Carvajal) már annyi BEK/BL-trófeával rendelkezik a Real Madrid játékosaként, mint amennyi a Barcelonának van összesen története során
Fotó: x.com/trollfootball

Mindent egy helyen az Eb-ről