Élő közvetítés
Portugália
ÉLŐ
Szlovénia
Vágólapra másolva!
Ahogy arról pár napja mi is beszámoltunk, hogy a labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi elfogadta Könyves Norbert döntését, miszerint a támadó hazatér Debrecenben élő családjához, így nem köt új szerződést, hogy más, közelebbi együtteshez igazolhasson. Az edzőtáborba indulás előtt a helyzet azonban új fordulatot vett, a magyar válogatott focista mégis marad a Magyar Kupa-győztesnél.

Haraszti Zsolt ügyvezető a klub szerdai sajtótájékoztatóján mondta el, hogy a játékoskeretben lényeges változás nem lesz, egyelőre Ötvös Bence az egyetlen érkező, Könyves Norbert pedig távozik, mert június végén lejár a szerződése, és kérte, hogy engedjék el.

Könyves Norbert
Könyves Norbert mégis marad Pakson, legalábbis egyelőre

Könyves Norbert mégis marad Pakson

Szombaton viszont a klub a hivatalos oldalán jelentette be, hogy Könyves Norbert mégis marad a klubnál.

„Keretünkben több játékosunknál is felmerült, hogy az Európa-liga-mérkőzéseinkre nem épül fel, ezért próbáltunk azonnali megoldást találni.

Felvettük a kapcsolatot Norbival, és megállapodtunk, ha az átigazolási időszak végéig számára megfelelő ajánlatot kap, természetesen távozhat majd”

- nyilatkozta a klub honlapjának Haraszti Zsolt ügyvezető.

Könyves az előző szezonban a Paks házi gólkirálya lett, huszonnyolc bajnoki és három kupamérkőzésünkön lépett pályára, előbbi sorozatban tizenegy, utóbbiban két gólt szerzett. A válogatott csatár a harmadik időszakát töltötte eddig a tolnaiaknál, amellyel ezüstérmes lett az élvonalban.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről