Vágólapra másolva!
A németországi labdarúgó Európa-bajnokságot már rengeteg kritika érte a közlekedésben uralkodó fejetlenség miatt. Legutóbb a holland válogatott lett ennek az áldozata, Ronald Koeman csapata kedden nem tudott odaérni a saját sajtótájékoztatójára, mert a vonatközlekedéssel akadtak hatalmas gondjai.

A holland válogatott szerda este Anglia ellen lép pályára az Európa-bajnokság elődöntőjében, Dortmundban. Az Eb összes meccse előtt minden nemzeti csapatnak kötelező sajtótájékoztatót kell tartania, ám a hollandokét tegnap törölni kellett, mert az együttes nem tudott időben megérkezni a helyszínre. 

Ronald Koeman csapata kedd délután Wolfsburgból szeretett volna vonattal eljutni Dortmundba, azonban vágányzár volt az útvonalon, ezért felfüggesztették a vonatközlekedést. 

A hollandok végül úgy döntöttek, repülővel kelnek útra, ám Wolfsburgban nincsen repülőtér, így Braunschweigből kellett indulniuk, ennek köszönhetően viszont lekésték a saját sajtótájékoztatójukat - számolt be róla a Magyar Nemzet.

A holland válogatott lekéste a sajtótájékoztatót
Fotó: AFP (Photo by Ronny HARTMANN / AFP)

Az UEFA, látva azt, hogy a hollandok nem fognak időben a helyszínre érni, törölte is a sajtótájékoztatót, amelyen Ronald Koeman szövetségi kapitány mellett a Manchester City védője, Nathan Aké vett volna részt.

A holland válogatott szerdán 21 órától Dortmundban méri össze erejét az angol csapattal, a játékvezető a német Felix Zwayer lesz. A párharc győztese a vasárnapi berlini döntőben a spanyol válogatottal találkozik, amely 2-1-re legyőzte a franciákat a kedd esti elődöntőben.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.  

Mindent egy helyen az Eb-ről