Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Vágólapra másolva!
A holland válogatott szurkolói híresen jókedvű brigád, és ezt a németországi foci-Eb-n is bizonyították. Már a meccs előtti hamburgi vonulásuk is élményszámba ment, de a lengyelek ellen kiizzadt győzelmet követő ünneplésük is igazán hollandosra sikerült.

Vasárnap délután a holland válogatott vért izzadva, nem kis szerencsével 2-1-re legyőzte Lengyelországot a D csoport első mérkőzésén, amitől eufórikus állapotba került a Hamburgot megszálló narancssárga sereg. A holland szurkolók 2021-ben a budapesti Eb-nyolcaddöntőben is megmutatták, hogy óriási hangulatot tudnak teremteni, és ugyanez volt a helyzet vasárnap az észak-német kikötővárosban is, ahol ismét élményszámba ment a vonulásuk.

Este pedig jöhetett a hosszabbítás, és egész biztos, hogy a vigalmi negyedéről híres Hamburg szórakozóhelyein ezúttal nem panaszkodhattak a bevételre. A holland nem egy prűd népség, úgyhogy jó forgalmat csináltak a sztriptízbárok is, ahol alighanem a táncoslányok is áldják a szerencséjüket, hogy rúdhoz kellett lépniük vasárnap este.

A holland szurkolókhoz legközelebb a lipcsei szórakozóhelyeknek lesz szerencséjük, ugyanis június 21-én pénteken Gulácsi Péter és Willi Orbán klubcsapatának városában rendezik a franciák elleni csoportrangadót.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről