Vágólapra másolva!
A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Pintér Attila jelenleg az NB II-ben szereplő Vasas vezetőedzője. Pintér augusztusban váltotta Gera Zoltánt a kispadon, de egyelőre nyeretlen a csapatával, ami azért is kínos, mert Angyalföldön a feljutás lenne a kimondott cél.

A Soroksáron 3-2-re elveszített bajnoki után a Mezőkövesd elleni hazai 2-1-es vereség után Pintér Attila visszafogott volt a kamerák előtt, annak ellenére, hogy a saját játékosa, Urblík József a könnyeivel küszködve nyilatkozott az M4 Sport kamerája előtt. 

„Ilyen játékosok vagyunk, NB II-esek, ennyi. Nem akarok olyat mondani, amivel megbántanám a csapattársaimat, de ha már nincs minőség, legalább legyen meg az akarat. De az, hogy egyik sincs, az felháborító sajnos”

 – mondta Urblík a meccs után.

Pintér Attila ennek ellenére a kamerák előtt még türtőztette magát. "Amíg ilyen gólokat kapunk, ez a csapat nem fog tudni nyerni. Megvoltak a lehetőségeink, szerencsénk sem volt. Magunknak rúgtuk mindkét gólt, az elsőnél és a másodiknál is óriásit hibáztunk. Csapatszinten megvoltak a lehetőségeink. Előbb-utóbb jön is a siker, de amíg ilyen gólokat kapunk, nem fog jönni" - mondta Pintér, aki csak arról nem szeretett volna beszélni, miért cserélte le a szünetben kapusát, Jova Leventét.

Pintér Attila, Vasas
Pintér Attilával egyelőre nem megy a Vasasnak
Fotó: Vasas FC/Facebook 

A Metropol szerint Pintér az öltözőben már nem volt ennyire visszafogott, ugyanis trágár módon, káromkodva minősítette játékosait, úgy tudjuk, többeket vérig sértett, köztük saját fiát, Pintér Filipet is, aki csereként állt be a találkozón.

A Vasas jelenleg a 11. helyen áll az NB II-ben, de csak öt pontos a lemaradás az éllovas Kozármisleny mögött.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!