Vágólapra másolva!
A Miss Szlovákia, azaz a Miss Slovensko szépségverseny korábbi döntőse, Simona Leskovska az elmúlt években a szlovák labdarúgás egyik leghíresebb alakja lett. A gyönyörű sportriporternőért százezrek rajonganak, akiket gyakran elkápráztat a közösségi oldalán merész képekkel.

Simona Leskovska 2021 óta dolgozik a Szlovák Labdarúgó-szövetségnél, ahol többek között médiatartalmak gyártása a feladata, valamint interjúk készítése a játékosokkal. Eleinte az U21-es válogatott mellett kezdte sportriporteri karrierjét, tavaly szeptembere óta viszont már a felnőtt csapatál dolgozik, és többek között a németországi Európa-bajnokságon is ott volt a szövetség alkalmazottjaként.

A 29 éves sportriporternő nemcsak tehetséges, de szép is, hiszen 2015-ben azzal vált híressé, hogy bejutott a Miss Szlovákia szépségverseny döntőjébe, azóta pedig óriási rajongótábort gyűjtött a közösségi médiában, az Instagramon 200 ezren követik.

Nemrég egy interjúban arról beszélt, milyen kihívásokkal kellett szembenéznie.

Voltak, akik azt mondták nekem, hogy egy modellnek nincs esélye bejutni, de azóta eltelt néhány év, és most azok, akik nevettek rajtam, velem akarnak közös fényképet készíteni

– fogalmazott a pozsonyi születésű korábbi modell.

Íme, egy összeállítás a legjobb képeiből:

Simona Leskovska

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!