Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Szombaton este Londonban kerül sor a Bajnokok Ligája döntőjére, ahol a Real Madrid a német Borussia Dortmunddal találkozik. A spanyol sztárcsapat drukkereit már a meccs előtt is érte egy kellemetlen meglepetés.

Kellemetlen élmény lehet, amikor az ember kifizet egy talicska pénzt élete legnagyobb élményének reményében, és cserébe a legelső pillanatban kap egy akkora pofont a sorstól, hogy a fal adja a másikat. 

Valahogy így képzeljük azoknak a Real Madrid-drukkereknek a lelki állapotát, akik péntek délután az egyik spanyolországi repülőtér betonján meglátták a gépet, amivel Londonba, a szombat esti Bajnokok Ligája-döntő helyszínére kellett utazniuk. 

Igen, jól látják, ez bizony egy olyan repülőgép, amely a minden porcikáján az ősi rivális FC Barcelona festését viseli. A hírek szerint ugyanis annyira kifogytak a hétvégére a bérelhető gépek, hogy ennek a társaságnak már csak a Vuling légitársaságon keresztül sikerült gépet szerezniük, és ők is csak az FC Barcelona női csapatának (Barca Femeni) hivatalos repülőgépét tudták hadrendbe állítani. A cég ugyanis a katalán csapat hivatalos légiközlekedési partnere, magyarán ők biztosítják a csapat számára a repülőket a hosszabb utazásokhoz.

A gép természetesen nem csak kívül, hanem belül is a katalán csapat színeit viselte, a Barca-címerek ott virítottak minden ülésen és a poggyásztartókon is.

Persze egy ilyen kellemetlenségen is túl lehet lendülni, ha a szombat este, magyar idő szerint 21 órakor kezdődő BL-döntőben a 14-szeres rekordgyőztes legyőzi az óriási meglepetésre döntőbe jutó Borussia Dortmundot. A találkozónak magyar szempontból, a bajnok Ferencváros további sorsára nézve is hatalmas a tétje van: 

ha a Borussia Dortmund nyer, akkor az első, ha a Real Madrid nyer, akkor pedig a második körben rajtol az FTC, így egy estére minden bizonnyal sok új szurkolója lesz a spanyol együttesnek.

A találkozót az Origón is követhetik, természetesen!

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről