Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének harmadik fordulójában a magyar válogatott élet-halál meccset játszik Skócia ellen a továbbjutásért vasárnap este. Reméljük, hogy a pályán nem az történik, mint a szimulációban, ugyanis az EA Sports FC által lejátszott meccsen a mesterséges intelligencia skót sikert hozott.

Ezt hozta a skót-magyar meccs az EA Sports FC 24-ben

Az EA Sports FC 24-ben Szoboszlai Dominikék egy fantasztikus kiütéssel indítottak, Svájc csak egyetlen félideig tudta tartani a lépést a magyar csapattal. A németek jóval keményebben védekeztek ellenünk, azonban a 76. percben tehetetlennek bizonyultak. Ami az utolsó csoportmeccset, a Skócia elleni találkozót illeti, Marco Rossi csapata hátrányba került az első félidőben, majd a második játékrész elején is gólt kapott. A hajrában Sallai Roland ugyan szépített, de 2-1-es skót sikert hozott a virtuális meccs. 

A három találkozót tekintve azonban megvan a továbbjutás, Szoboszlaiék magabiztosan, hat pontot gyűjtve léptek tovább az A csoportból.

Ami a valóságot illeti, a magyar válogatott két mérkőzés után még pont nélkül áll, a Svájc elleni 3-1-es vereséget követően Németország - egy botrányos bírói hibának is köszönhetően - 2-0-ra nyert Gulácsi Péterék ellen. A magyar csapat azonban még továbbjuthat, ehhez viszont mindenképpen le kell győzni a skótokat az utolsó csoportmeccsen.

Marco Rossi együttese vasárnap 21 órától lép pályára Stuttgartban a skót válogatott ellen az A csoport harmadik fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről