Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Sorsdöntő mérkőzés előtt áll vasárnap este a magyar labdarúgó-válogatott, amelyik a németországi foci-Eb csoportkörének utolsó fordulójában Skóciával vív élet-halál meccset. A mieinken csak egy győzelem segíthet, és még akkor sem biztos semmi sem, de a fiúk megtették a magukét. Nos, ebben mindannyian egyetértünk, másban viszont már nem igen, és éppen ezért érdemes megnézni vagy meghallgatni felvezető beszélgetésünket.

A magyar fociválogatott sorsdöntő meccset játszik vasárnap 21 órától Stuttgartban Skócia ellen: egy győzelemmel és az érte járó három ponttal Szoboszlai Dominikéknak megmaradna a matematikai esélyük a legjobb 16 közé jutásra. Ehhez persz a skót válogatottnak is lesz egy-két szava, mi viszont nem pazaroltuk a szót Scott McTomminey-re és társaira.

A mérkőzést beharangozó videocast epizódunkban inkább arra kerestük a választ, hogy továbbjuthat-e a magyar válogatott, mi állhat az első meccs gyengébb teljesítménye mögött, valamint, hogy mivel verhetjük meg a mieinkhez hasonlóan szintén az életéért és a történelmi továbbjutásért harcoló skótokat. A brit együttes ugyanis még egyetlen világ- vagy Európa-bajnokságon sem élte túl a csoportkört.

Pesszimizmusunkat meg tudjuk indokolni, azt viszont nem kell magyarázni, hogy mindannyian töretlenül hiszünk a magyar csapatban, még, ha ez nem is úgy tűnik első hallásra.

A magyar válogatott az első fordulóban 3-1-re kapott ki Svájctól, majd a következő körben 2-0-ra a házigazda németektől, miközben a skótok utóbbi ellen belenéztek egy hatalmas pofonba (1-5), a svájciaktól viszont elcsentek egy pontot, így lépéselőnyben vannak Sallai Rolandékkal szemben.

A Magyarország - Skócia mérkőzést vasárnap (június 23.) este 21 órakor rendezik Stuttgartban, ugyanott, ahol a németekkel játszottunk.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről