Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Mint ismert, a magyar válogatott Csoboth Kevin 100. percben lőtt góljával győzte le vasárnap este Skóciát, így nagy valószínűséggel - egy ma esti angol-siker esetén már biztosan - ott lesz a nyolcaddöntőben, ahol a továbbjutás esetén Portugáliával találkozik majd. A magyar csodáról a Fővárosi Vízművek is megemlékezett a Facebook-oldalán, méghozzá egy igazán érdekes grafikonnal megfűszerezve, amely jól látszik, hogyan viselkedtek vízhasználat szemponjából a magyar szurkolók a meccs alatt.

"101 percig tart, és egy utolsó percben lőtt gól után 1-0-s győzelemmel zárul, mi az? Persze, hogy a magyar-skót meccs a foci-Eb-n! És gondoltátok volna, hogy a vízfogyasztási szokásainkból is kiolvasható ennek a szuper izgalmas, a félidei szünettel együtt mintegy két órának a története?" - írta a Facebook-oldalán a Fővárosi Vízművek.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group A Scotland v Hungary
Csoboth Kevin gólja döntött a magyarok javára a skótok elleni Eb-meccsen
Fotó: AFP / AFP/AFP or licensors

A meccs után azonnal megrohamozták a mosdókat a magyar szurkolók

Hozzátették, a grafikonon a szolgáltatási területükön vasárnap délutáni-esti vízfogyasztása látható. A meccs 21.00 órakor kezdődött, a két csapat 21.47 körül ment félidőre, és a meccset végül 23.00 óra körül fújta le a bíró. 

A görbén jól látható, hogy a kezdő sípszó után a vízhasználat csökken, a 15 perces szünetben hirtelen megugrik, majd az is, hogy a mindent eldöntő második félidőről igyekeztek a szurkolók a vízhasználatunkat elhalasztani a meccs lefújása utánra.

Íme, a grafikon
Fotó: Schubert Örs / Fővárosi Vízművek

Ahogyan a legtöbben ember már tudja itthon, Csoboth Kevin 100. percben lőtt góljával a magyar válogatott megszerezte a három pontot Skócia ellen, és szinte biztosan kijelenhető, hogy ott lesz a nyolcaddöntőben Marco Rossi csapata, amely továbbjutás esetén Portugáliával találkozik majd.

A Fővárosi Vízművek ígérete szerint a nyolcaddöntő után új grafikonnal jönnek majd, amennyiben pályára lép a magyar csapat.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről