Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
A francia válogatott meglepetésre 1-1-es döntetlent játszott a már kiesett lengyelekkel a németországi labdarúgó Európa-bajnokság D csoportjának harmadik, utolsó fordulójában kedden, így Didier Deschamps szövetségi kapitány együttese a második helyen végzett a négyesében. Ennek pedig az az oka, hogy a csoport másik meccsén az osztrák válogatott 3-2-re legyőzte a holland csapatot Berlinben, ezzel az első helyen zárt a kvartettben. A hollandok harmadikként jutottak a nyolcaddöntőbe, elképesztő, hogyan alakult ez a csoport végül.

Érthetetlen, hogy a franciák hogyan nem tudták legyőzni a már kiesett lengyeleket, bár bőven lehet, hogy ez nem is volt céljuk, mert más ágra szerettek volna kerülni. Az osztrákok nem számolgattak, inkább nyertek és a csoport első helyén végezve folytatják majd a szereplésüket a nyolcaddöntőben. Hogy ki járt jobban? Megéri-e számolgatni? Ez majd a folytatásban kiderül. 

Mindenesetre nagy meglepetés az osztárkok csoportelősége egy olyan csoportban, ahol többek között a franciák és a hollandok szerepeltek, Igaz, a csoportmeccsek alapján most egyik válogatott sem tűnik túl acélosnak. 

Az biztos, hogy a D csoportból az osztrákok, a franciák és a hollandok is várhatják a folytatást, míg Lengyelország már korábban búcsúzott a németországi labdarúgó Európa-bajnokságtól. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről