Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott újabb lépéssel került közelebb a továbbjutáshoz, miután a labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjában kedvező eredmények születtek hétfőn. Az olaszok utolsó pillanatos pontszerzéséhez Marco Rossi szövetségi kapitány is gratulált.

Az olasz válogatott hétfőn drámai körülmények között egyenlített Horvátország ellen, így az 1-1-es döntetlennel a második helyen zárt a B jelű négyesben és a magyarok csoportjának másodikjával, Svájccal játszik majd szombaton, Berlinben a nyolc közé jutásért. 

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group B Croatia v Italy
A címvédő olaszok a 98. percben szerzett góllal egyenlítettek a horvátok ellen
Fotó: AFP

Mattia Zaccagni 98. percben szerzett gólja nem csak az olaszoknak volt fontos, hiszen a címvédő a magyar csapatnak is nagy szívességet tett a pontszerzéssel, mivel horvát győzelem esetén a csoportharmadikok összevetésében az olaszok jobb gólkülönbségükkel megelőzték volna a szintén 3 pontos magyarokat. 

Így viszont a magyar együttes akár már kedden továbbjuthat a kieséses szakaszba, ha Anglia legyőzi Szlovéniát.

Marco Rossi az interneten viccelődött 

A hétfő esti drámai meccs után Marco Rossi a közösségi oldalán sütött el egy poént, utalva arra, hogy a magyarok után az olaszok is az utolsó pillanatban szerzett góllal tettek nagy lépést a továbbjutás felé. Az 59 éves olasz szakember Istagram-sztoriban osztott meg egy mémet, amivel gratulált a honfitársainak.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről