Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Kínos helyzetbe került a Premier League-ben szereplő Liverpool brazil kapusának, Alisson Beckernek a felesége, Natália Loewe Becker, aki a közösségi médiában tagadta azokat a híreszteléseket, miszerint letartóztatták volna egy férfi halála miatt.

Az angol Mirror információi szerint Szoboszlai Dominik liverpooli csapattársának, Alisson Beckernek a felesége akaratlanul is belekeveredett egy folyamatban lévő bűnügyi nyomozásba. A futballistafeleség neve azután jelent meg a brazil sajtóban, hogy egy Sao Paulo-i klinikán hétfőn meghalt egy 27 éves férfi, Henrique Silva Chagas, aki szépészeti műtétnek vetette alá magát. A beszámolók szerint a fiatalító kezelés során fenolos hámlasztást végeztek, ami a fájdalmassága miatt általában altatásban történik. A brazil üzletember aztán váratlanul rosszul érezte magát, ezért a klinikáról mentővel kórházba szállították, ám nem sokkal később meghalt.

'Oscar Del Calcio AIC' Italian Football Awards
Kínos ügybe keveredett a brazil sztárkapus felesége
Fotó: NurPhoto via AFP

Ezt követően a brazil sajtóban megjelent, hogy egy Natalia Becker nevezetű nőt letartóztattak az esettel kapcsolatban. Bár a Liverpool közel két méter magas kapusának felesége szintén orvosként dolgozik, és a neve is megegyezett a letartóztatott személlyel, a közösségi médiában tisztázta magát és elmagyarázta, hogy semmi köze nincs az ügyhöz.

"Nem én vagyok az a „Natalia Becker”, aki az esztétikai klinikával kapcsolatos hírekben szerepel. Valaki másnak ugyanaz a neve, semmi közöm nincs hozzá” – írta az X-en a futballistafeleség, cáfolva azokat a híreszteléseket, miszerint letartóztatták volna.

A brazil Globo értesülései szerint a sajtóban tévesen keverték bele az ügybe Beckert, ugyanis a szóban forgó klinika 29 éves tulajdonosának ugyan az a keresztneve. A kozmetikus, Natalia Fabiana de Freitas Antonio aztán szerdán tiszta vizet öntött a pohárba, miután feladta magát a Sao Paulo-i rendőrségen. 

"Ezek a napok nagyon nehezek voltak számomra. Nagyon szomorú vagyok a történtek miatt. Sajnálom a családját. Vége az életemnek, soha nem állt szándékomban ártani neki" – nyilatkozta a sajtónak a kozmetikus, akit emberöléssel vádolnak.

A Liverpool kapusa, Alisson és felesége 2015 óta házasok, három gyermekük született. 

Kapcsolódó cikkek:

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről