Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Vágólapra másolva!
A szerb Dejan Sztankovics vezette orosz Szpartak Moszkva kívánságlistáján is szerepel a magyar labdarúgó-bajnokságban címvédő Ferencváros legértékesebb játékosa, az izraeli válogatott Mohammed Abu Fani. Az ügyben megszólalt a játékos ügynöke, Slomi Ben Ezra is.

A 22-szeres izraeli válogatott focista, Mohammed Abu Fani nemcsak a Fradi, hanem az egész NB I legértékesebb játékosa is, a Tranfermarkt ugyanis hatmillió euróra becsüli.

Abu Fani
A Fradi elveszheti a nyáron Abu Fanit
Fotó:  Polyák Attila - Origo

Dejan Sztankovics csapatához igazolhat Abu Fani? 

Az átigazolásokkal foglalkozó szaklap szerint 2027 nyaráig köti érvényes szerződés a magyar bajnoki címvédőhöz - az FTC soha nem ad hivatalos tájékoztatást a játékosok kontraktusáról -, így ha lehet hinni az oldalnak, akkor ki kell vásárolni az érvényes szerződéséből. 

A klasszis középpályás a mögöttünk hagyott szezonban összesen 47 mérkőzésen lépett pályára, ezeken hat gólt szerzett és kiosztott 17 gólpasszt. Ilyen teljesítmény után nem csoda, ha 

sorban állnak érte a csapatok, köztük az orosz Szpartak Moszkva is, amelynek az edzője a Ferencvárostól botrányos körülmények között távozó Dejan Sztankovics.

A szerb edző tehát jól ismeri Mohammed Abu Fani, ám mivel még három évig él a szerződése a Fradival, biztosan mélyen a zsebébe kell nyúlnia az orosz klubnak, ha el akarja vinni a magyar bajnokság egyik legjobb focistáját. Az orosz sajtó szólaltatta meg az ügyben Abu Fani ügynökét, aki nem cáfolta az érdeklődést.

"Abu Fani több csapat kívánságlistáján ott van. A Szpartak-edző volt a főnöke, jól ismeri, és ami még fontosabb, szereti őt. Meglátjuk, mi lesz" – mondta Slomi Ben Ezra az izraeli válogatott játékos ügynöke az ulloi129.hu beszámolója szerint.

Abu Fanival kapcsolatban már korábban is jelentek meg pletykák, akkor a sajtó többek között a CSZKA Moszkvával, illetve a Lionel Messit is foglalkoztató Inter Miamival boronálta össze. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről