Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában 2-0-s vereséget szenvedett a házigazda Németországtól. Marco Rossi szövetségi kapitány dühös volt a mérkőzés után, a németek szabálytalan góljáról pedig el is mondta az őszinte véleményét.

Marco Rossi szerint a bíró volt a legrosszabb

"100 százalékosan küzdöttünk, de a szerencse nem állt mellénk. 

Németország megérdemelte a győzelmet, de ahogy megnyerték ezt a meccset, az tisztességtelen. Mindenki látta, mi történt, ezen a szinten ez nem megengedhető. Amikor mi csináltunk ilyet, az szabálytalan volt, ellenünk viszont nem fújták be a faultot. Nem hiszem, hogy a németeknek kell ez a fajta rásegítés. A bíró nyújtotta a legrosszabb teljesítményt. 

Miért esett volna el Willi Orbán? Videóról tisztán látszott, mi történt. Nem csak emiatt, de emiatt is veszítettünk" - mondta dühösen az M4 Sport riporterének a találkozó után Marco Rossi.

Euro 2024: Germany - Hungary
Marco Rossi nagyon dühös volt a holland játékvezetőre, amiért botrányos döntést hozott a németek első góljánál
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP (Photo by CHRISTIAN CHARISIUS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

Az utolsó mérkőzésen még bármi megtörténhet. Amíg élek, addig remélek. 

Ugyanezt a jó hozzáállást szeretném látni az utolsó mérkőzésen Skócia ellen, és akkor még akár a továbbjutás is sikerülhet" - tette hozzá az olasz szakember.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről