Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Vágólapra másolva!
Ronald Koeman, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elárult, hogy a felesége rákos, de nem tart igényt arra, hogy kihagyja miatta a pénteken kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságot.

Bartina Koeman, a holland válogatott szövetségi kapitányának felesége azt reméli, a férje sikereket ér el csapatával a 2024-es Európa-bajnokságon. Még akkor is, ha kiderült, hogy a hölgy korábbi rákbetegsége kiújult. A Ripost azt írja, hogy a holland kapitány neje mintegy áldását adta arra, hogy ura Hollandiát a németországi Eb-n személyesen vezényelje. 

Bartina Koeman elárulta, hogy 11 éve legyőzte a mellrákot, de most újra diagnosztizálták nála az alattomos kórt. Ennek ellenére nem hajlandó arra, hogy otthon marasztalja a férjét.

A mellrákom visszatért, de nyitott akarok lenni, mert remélem, segíthetek más nőknek, akik hasonló típusú betegségben szenvednek. Először 2010-ben lettem rákos, akkor műtétet hajtottak rajtam végre, majd kemo- és sugárterápián estem keresztül, és a betegségem elmúlt”

 – idézi a Ripost Koeman feleségét, akinek mostani vizsgálata során ismét aktivitást észleltek, és emiatt három-négy hetente be kell vonulnia az amszterdami kórházba. 

Football: UEFA Euro 2024
Ronald Koeman és csapata gőzerővel készül az Európa-bajnokságra
Fotó: AFP

„Nem rohangálok egész nap siránkozva és panaszkodva. Hiszem, hogy Ronald férjem jutalmat kap kemény munkájáért cserébe, és nagyon messzire jut az Eb-n. Abban reménykedem, hogy aranyérmesek leszünk, mert Ronald szereti a munkáját, egy igazi profi” - tette hozzá Bartina Koeman. 

A holland válogatott szövetségi kapitánya 2020 májusában szintén megrémült, ugyanis kerékpározás után szívinfarktust szenvedett. Azt követően az amszterdami klinikán életmentő műtétet hajtottak rajta végre, majd a beavatkozás után elmondta, azóta másként látja az élet dolgait. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről