Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Thomas Meunier, a belga labdarúgó-válogatott jobbhátvédje megsérült csapata Luxemburg elleni felkészülési mérkőzésén, ezért nem utazott el a csapat németországi főhadiszállására.

A 32 éves jobbhátvéd kezdőként lépett pályára a Luxemburg ellen 3-0-ra megnyert barátságos mérkőzésen, azonban a találkozó 16 percében sérülés miatt le kellett cserélni.

A belga szövetség azt írta a közleményében, hogy a török Trabzonspor játékosára különféle orvosi vizsgálatok várnak, ezért szerdán nem utazik el a válogatottal a csapat németországi főhadiszállására. 

Meunier (középen) bronzérmet nyert a válogatottal a 2018-as világbajnokságon
Fotó: Belga via AFP

Meunier esetleges kiesése fájdalmasan érintené a belgákat, ugyanis Domenico Tedesco együttese nem bővelkedik klasszisvédőkben. A rutinos játékos Maxim De Cuyper, a Club Brugge 23 éves játékosa vagy Timothy Castagne, a Fulham 28 éves védője helyettesítheti a kontinenstornán. 

A 65-szörös válogatott Meunier 2013-ban debütált a belga válogatottban, szerepelt a legutóbbi négy nagy nemzetközi tornán, beleértve a 2018-as oroszországi világbajnokságot is, ahol bronzérmes lett a belga csapattal.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről