Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában a magyar válogatott 2-0-ra kikapott a házigazda Németországtól. Egy nappal a mérkőzést követően Szoboszlai Dominik a közösségi médiában üzent a magyar szurkolóknak.

A magyar válogatott a házigazda németek ellen remekül kezdett és bátran futballozott, de egy botrányos bírói hibának köszönhetően hátrányba került. A második félidőben aztán növelte az előnyét Németország, amely végül 2-0-ra nyert, amit a holland játékvezető, Danny Makkelie ténykedése mellett a remekül védő Manuel Neuernek is köszönhet. Szoboszlai Dominik a mérkőzést követő értékelésében visszafogta magát, de nagyon elégedetlen volt a bíró döntésével, amiért nem látta szabálytalannak Ilkay Gündogan megmozdulását Willi Orbánnal szemben.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 2: Group A Germany v Hungary
Szoboszlai Dominik a közösségi médiában üzent a szurkolóknak
Fotó: AFP / AFP/AFP or licensors

Szoboszlai Dominik üzent a szurkolóknak a magyar válogatott utolsó csoportmeccse előtt 

"Hát most jobb is, hogyha nem is mondok véleményt, mert még abból lesz probléma. Fault volt, de mit is akarunk, hagyjuk is inkább. Villi nem egy kis darab fickó, ilyen könnyen nem szokott elesni" - mondta a németek botrányos körülmények között esett góljával kapcsolatban a magyar válogatott csapatkapitánya.

A Liverpool sztárja a meccs másnapján a közösségi médiában a magyar válogatott szurkolóinak is üzent.

"Ebbe ti is mindent beletettetek, köszönjük a szurkolást! Egy biztos: az utolsó percig küzdeni fogunk a továbbjutásért!" -

utalt a skótok elleni, utolsó csoportmérkőzésre a csapatkapitány.

A magyar válogatott június 23-án, vasárnap lép pályára az Európa-bajnokságon Skócia ellen az A csoport utolsó fordulójában. Marco Rossi együttese ugyan két vereséggel rajtolt, de egy nagyobb arányú győzelem esetén még továbbjuthat. Skócia jelenleg egy ponttal rendelkezik, Steve Clarke csapata is csak győzelem esetén juthat be a nyolcaddöntőbe.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről