Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Vágólapra másolva!
Az E csoportban beállt a patthelyzet: mind a négy csapatnak három pontja van két forduló után, miután szombat késő este az eddig pont nélkül álló Belgium 2-0-ra legyőzte Romániát Kölnben. A változatosság kedvéért megint elvettek egy gólt Romelu Lukakutól, de a belgák annyi helyzetet dolgoztak ki, hogy megérdemelt a győzelmük az egyébként ezúttal is jól játszó románok ellen. Őrült utolsó forduló várható!

Nem lehetett oka panaszra, aki szombat este leült a tévé elé, hogy megnézze a belga-román meccset, ugyanis az E csoport második fordulójának második meccse eszeveszett rohanást hozott, harmincnál is több kapura lövéssel, két góllal, egy meg nem adott góllal, és rengeteg olyan eseménnyel, amiről érdemes volt beszélnünk szokásos meccs utáni értékelésünkben.

Jól játszottak-e a belgák, vagy a sok kihagyott helyzet miatt megint rájuk húzhatjuk a vizes lepedőt? Jól játszottak-e a románok, vagy csak nem látszott a belgáktól, hogy nem is rosszak? Kevin de Bruyne lőtt egy gólt, de mégis halovány volt a belgák legnagyobb sztárja.

Romelu Lukaku önmagában megérne egy adást: az óriási termetű belga csatár két meccs után hat kaput eltaláló lövésnél tart, amiből három is a hálóban kötött ki, mégsincs gólja a tornán. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről