Élő közvetítés
Anglia
ÉLŐ
Szlovákia
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott az utolsó csoportmeccsén Skócia ellen lépett pályára a németországi Európa-bajnokságon. A második félidő közepén Varga Barnabás mozdulatlanul esett a földre, de az orvosok mégsem siettek a segítségére.

A második félidő közepén egy, a skót tizenhatoson belül történő ütközés következtében Varga Barnabás a földre került, és a teljes csapat azonnal segítséget kért az orvosi stábtól, jelezve, hogy nagy a baj. Ám a német orvosok rendkívül lassan érkeztek a pályára, majd miután Varga magához tért, a hordágyat sem akarták a pályára tolni, hanem helyettük Szoboszlai Dominiknek kellett ezt megtennie.

Skócia - Magyarország, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2024, Euro2024, labdarúgás, csoportkör, A csoport, MHPArena, Stuttgart, euro2024magyarok, 2024.06.23.
Varga Barnabáshoz nagyon lassan érkeztek a német orvosok
Fotó: Mirkó István - Magyar Nemzet

Az M4 Sport helyszíni jelentése szerint mire a hordágyon végül letolták a pályáról, Varga Barnabás magához tért, és kommunikálni is tudott, így szállították kórházba a Ferencváros támadóját.

A magyar válogatott Skócia elleni Eb-mérkőzését ITT követheti élőben.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről