Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
A magyar fociválogatott ugyan 3-1-re kikapott Svájctól az első Eb-meccsén, de, ahogy azt a lefújás után a gólszerző Varga Barnabás és Sallai Roland is elmondta, van mire építeni a következő meccseken.

Az első félidőben nem igazán ismertünk rá a magyar válogatottra, a második 45 percben azonban már azt a magyar válogatottat láttuk Kölnben, amelyiket megszoktuk az elmúlt években. A 65. percben Varga Barnabás tökéletes csatármunkát bemutatva fejelt Yann Sommer kapujába, de azt ő is elismeri, hogy az első félidőben nem játszott jól a magyar válogatott.

"Az első félidőben nem játszottunk jól, mindig ütemet tévesztettünk. Próbáltuk összeszedni magunkat, a második félidőben már megvoltak a helyzeteink, erre kell építkezni. 

A gólunk után természetesen kockázatot vállaltunk, amiben benne van, hogy kinyíltunk, de ilyenkor nincs mit tenni, mindent meg kellett próbálnunk

 - mondta Varga Barnabás.

A meccset végigjátszotta a Freiburg szélsője, Sallai Roland, aki a szépítő gólban is szerepet játszott. A második Európa-bajnokságán szereplő támadó is nagyon hasonlóan látta a történteket, mint gólszerző csapattársa.

"Sokszor elcsúsztunk, nem értünk ki az emberekre, a második félidőben már jobban néztünk ki, de ez ma kevés volt. Az első félidőből mindenhogy tanulnunk kell. Nem értem, hogy az első félidőben miért nem tudtunk ugyanúgy építkezni, mint a másodikban. Mindenki úgy jött ki a pályára, hogy győzni akarunk, de ma sajnos ez nem jött össze" - mondta Sallai.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről