Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott a németországi Európa-bajnokság eddigi leggyengébb meccsén 1-0-ra legyőzte Szerbiát a C csoportban. A németek világbajnok játékosa, az Eb alatt televíziós szakértőként dolgozó Christoph Kramer már az első félidő után nagyon ideges lett a látottak miatt.

A vasárnap esti Szerbia-Anglia csoportmeccset a várakozásoknak megfelelően szurkolói botrány előzte meg, a két csapat ultrái Gelsenkirchenben összecsaptak egymással az utcákon, a német iparvárosban kaotikus állapotok uralkodtak. Maga a mérkőzés nem volt ennyire eseménydús, az angolok Jude Bellingham korai fejesgóljával korán vezetést szereztek, majd 1-0-ra meg is nyerték a meccset.

EURO 2024, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2024, Euro2024, labdarúgás,  
Szerbia–Anglia,  SzerbiaAnglia
Jude Bellingham góljával nyert Anglia Szerbia ellen
Fotó: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Ideges lett a világbajnok német focista a szerb-angol meccs miatt

A Borussia Mönchengladbach futballistája, az Eb alatt a ZDF csatorna szakértőjeként tevékenykedő Christoph Kramer már az első félidő után ideges volt és a szerbek teljesítményét kritizálta. 

Hiszem, hogy lehetne teljesen más futballt játszani és sokkal bátrabbnak lenni Anglia ellen. Olyanok, mint a nyúl a kígyó előtt, ennél több kell

- bírálta élesen Szerbiát a német válogatottal 2014-ben világbajnok Kramer, akit az angolok játéka sem nyűgözött le. 

"Hat éve ideges vagyok Anglia miatt"

- tette hozzá a 33 éves focista, akiben valószínűleg kellemetlen emlékként él, hogy az előző Eb-n a német válogatott éppen az angolok ellen esett ki a nyolcaddöntőben.

VfB Stuttgart - Borussia Mönchengladbach
A Borussia Mönchengladbach játékosa, Christoph Kramer jelenleg TV-s szakértőként dolgozik az Eb-n
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP (Photo by Tom Weller / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

Az angol és a szerb válogatott a csoportkörben még Dánia és Szlovénia ellen lép majd pályára, ez a két csapat vasárnap délután 1-1-es döntetlent játszott egymással a C csoportban.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről