Vágólapra másolva!
A Manchester United továbbra is borzalmasan szerepel az angol bajnokságban. A Vörös Ördögök kilenc forduló után csak a 14. helyen állnak a Premier League-ben, így a csapat játékosainak nincs túl sok okuk az örömre. A sztárjátékosok életében annyi pozitívum van jelenleg, hogy ha hazamennek, akkor egy szuperszexi barátnő vagy feleség várja őket otthon. A portugál Diogo Dalot-t a csoda szép menyasszonya, Claudia Pinto vigasztalja a sorozatos vereségek után.

Claudia Pinto törzsvendég az Old Traffordon, ahol vőlegénye 2018 futballozik. A szépséges menyasszony rendszeresen feltűnik a portugál sztárjátékos oldalán, akkor is ott volt, amikor Dalot 2023 májusában új szerződést írt alá a Manchester United csapatával. 

Claudia Pinto a Manchester United sztárjának, Diogo Dalot-nak a menyasszonya
Fotó: claudiaspintolopes@instagram

A sztárpárnak tavaly decemberben született meg az első gyermeke, aki a Clara nevet kapta.

A 25 éves Diogo Dalot az idei szezonban 14 meccsen lépett pályára a Manchester Unitedban, egyelőre csak egy gólpassz áll a neve mellett, csapata pedig továbbra is borzalmas formában van.

Az Európa-ligában a Manchester United eddig három meccsen három döntetlent ért el, a Premier League-ben pedig a 14. helyen áll Erik ten Hag együttese. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!